Newsee.Store

A bolt Szentendre belvárosában a főtér melletti kis téren van. Elsősorban a szentendrei kötöttségű művészeket és fiatal kortárs alkotókat szeretném támogatni. Minden bevétel azt a célt szolgálja, hogy a galéria hosszútávon lehetőséget tudjon biztosítani a művészeknek munkáik értékesítésében, mind online mind személyes formában és ezáltal a szentendrei művészeti élet megjelenési tere lehessen és az utánpótlást segítse minden formában. Ezt mint tanár nagyon fontosnak tartom. Célom hogy kicsit tudatosabbá és elérhetőbbé tegyem a szentendrei kortárs alkotókat és művészetet.

Profilunk továbbá workshopok, heti művészeti és egyéb foglalkozások tartása, kis koncertek, felolvasóestek és filmnézések. Egyszóval közösségi tér vagyunk ahol ismerkedőestekre és klubtevékenységre is van lehetőség. Ezt a Kanyar-Go alapítvány együttműködésével valósítjuk meg.

Kávézó és teázó is vagyunk ahol minőségi filterkávé (a Casino Mocca jóvoltából), kávékoktélok és magas minőségű szálas teák kaphatók. Kínálatunkban szerepelnek herba, japán, kínai, fehér-zöld-vörös-fekete és mate teák is.

Kávézóval-teázóval egybekötött képző- és iparművészeti galéria, valamint közösségi tér, ahol heti szakkörökön és workshopokon lehet részt venni.