Városi gyertyagyújtás 4. online / Advent Szentendrén

2020. december 17.

December 20-án vasárnap a negyedik gyertyát is meggyújtjuk a város adventi koszorúján. Az esemény online követhető az Advent Szentendrén és a Szentendre Hivatalos Oldala Facebook-oldalon, valamit a Szentendrei Kulturális Központ YouTube-csatornáján.

Az Advent Szentendrén programsorozat legszebb és legkedveltebb eseményei a vasárnapi gyertyagyújtások. A város lakói eddig a Fő téren, a városi karácsonyfa és a hatalmas adventi koszorú mellett gyűltek össze, együtt élték át a várakozás örömét, a fény megérkezését. Ebben az évben a járványügyi helyzet miatt sajnos nem lehet közösségi eseményként megszervezni a gyertyagyújtást, de hisszük, ONLINE, a képernyőn keresztül is megélhetjük ezeket az ünnepi pillanatokat!

Negyedik adventi gyertyagyújtás december 20. vasárnap, 19:30 – ONLINE esemény.

• A negyedik gyertyát a betlehemi lánggal meggyújtja Eged Dániel, Szentendre Város Testnevelési Sport díjasa
• Imát mond dr. Harmathy András, a Szentendrei Református Egyházközség lelkipásztora
• Fényfestés
• Adventi népdalokat énekel Dömötör Emma, a szentendrei Szent András Általános Iskola növendéke. Felkészítő tanára Dévai Anikó
A gyertyagyújtásokat a Szentendrei Kulturális Központ YouTube csatornáján és a következő Facebook oldalakon vetítjük: Advent Szentendrén, Szentendre Hivatalos Oldalan, Szentendrei Kulturális Központon.

Weboldal: adventszentendren.hu, szentendreprogram.hu
Facebook: Advent Szentendrén,
YouTube: Szentendrei Kulturális Központ