TEÁTRUM 50 UTCATÁRLAT

2019. augusztus 24.

A XIV. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál egyik különleges eseménye lesz az idén 50 esztendős Szentendrei Teátrum utcatárlata a Futó utcában. 50 év – 50 nyár – számtalan élmény! Magyarország egyik legrégebben működő és talán legszínesebb szakmai hagyományokkal rendelkező szabadtéri színháza, a Szentendrei Teátrum 50 éves történetének vizsgálata három évvel ezelőtt kezdődött. Az utcatárlat a kutatás során felderített rendkívül színes múlt néhány mozzanatát eleveníti föl, hogy a Szentendrére látogató turisták is ízelítőt kaphassanak a Szentendrei Teátrum gazdag múltjából. 

TEÁTRUM 50 UTCATÁRLAT
Futó utca
Házigazda: Vasvári Csaba

Augusztus 30. péntek 18:00
50 év – 50 nyár – Számtalan élmény!
Magyarország egyik legrégebben működő és talán legszínesebb szakmai hagyományokkal rendelkező szabadtéri színháza, a Szentendrei Teátrum 50 éves történetének vizsgálata három évvel ezelőtt kezdődött. Az utcatárlat a kutatás során felderített rendkívül színes múlt néhány mozzanatát eleveníti föl, hogy a Szentendrére látogató turisták is ízelítőt kaphassanak a Szentendrei Teátrum gazdag múltjából. Az utca-
tárlaton színháztörténeti érdekességeket tudhatunk meg, a szereplők bőrébe bújhatunk, a legnagyobb sztárokkal együtt fényképezkedhetünk, és kedvet kaphatunk a Szentendrei Teátrum múltját feldolgozó honlap, a www.teatrum50.hu látogatásához is.
A Szentendrei Teátrum 50 – jubileumi kutatási projekt szakmai program megvalósítását 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

További programok: https://szentendreejjelnappalnyitva.hu/