Szentendrei Teátrum és Nyár 2016.

2016. május 13.

Július 8-án ismét egy kiváló előadással nyitotta meg kapuit a Szentendrei Teátrum és Nyár, a kultúrára szomjas érdeklődők előtt.

Augusztus 28-ig idén ismét közel harminc különböző színházi és zenei programon vehetünk részt, amelyeken többek között olyan híres színészeket és előadókat láthatunk színpadon, mint Csányi Sándor, Hernádi Judit, vagy éppen Gryllus Dániel. A Teátrum keretin belül először láthatjuk magyar színpadon Joao Bethencourt, Telitalálat! című vígjátékát a Szentendrei Teátrum produkciójában. A Művészet Malom udvarát idén a Budapest Jazz Orchestra, a Budapest Voices, a szentendrei Vujicsics Együttes, valamint a Kiscsillag együttes koncertjei töltik meg zenével, és vidámsággal.

A Gyermekteátrum előadásai mesekoncerttel, bábszínházzal, bűvész fellépővel szórakoztatják majd a legkisebbeket és családjaikat, a Dunaparti Művelődési Ház udvarán.

A megszokott öt helyszín mellett, idén a Teátrum egy újat is bekebelez: a városi vendégház felújított épületének udvara is otthont ad a művészeknek. A „Lakásszínházban” szóló esteken találkozhatunk majd a Padam, Turek Miklós és a Dumaszínház előadásaival is.

A jegyek május 17-től megvásárolhatók a szentendrei Tourinform irodában (Dumtsa Jenő u. 22.), a www.szentendreprogram.hu és www.jegy.hu oldalakon, valamint a program kezdése előtt 1 órával a helyszínen.


Íme az online programfüzet >>