SzentEndrei Szalon – kultúra és művészet egy kávé mellett

2021. november 05.

Novembertől indul Endrei Judit és a Teátrum közös, beszélgetős programja, a SzentEndrei Szalon. A szalon vendégei helyi és térségbeli alkotó- és előadóművészek lesznek.

Endrei Judit kedveltsége nem csupán megnyerő személyiségének és televíziós karrierjének köszönhető, hanem annak a munkának, aktivitásnak is, amit azóta folytat, mióta nincs képernyőn. A Teátrum 2021-es nyári programjában több eseménynek is háziasszonya volt, így folytatódik a munka a Teátrummal közösen induló, havonta egyszer, vasárnap délutánonként jelentkező beszélgetős műsorral. A SzentEndrei Szalon háziasszonya helyi és térségbeli alkotó- és előadóművészeket lát vendégül, akik mesélnek alkotásaikról, életükről, a városról, illetve bármiről, amerre egy kötetlen beszélgetés kanyarodik.

A SzentEndrei Szalon első vendége Farkas Ádám szobrászművész és családja lesz, akiknek november végén nyílik közös kiállításuk Budapesten, a MANK szervezésében. A művészcsalád  – Rákosy Anikó, Farkas Ádám, Farkas Bori, Farkas Zsófi – fog mesélni a városról, a kertjükről, az alkotásaikról. Zenészvendégként Anikó és Ádám unokája, Barakonyi Brúnó és jazztriója lép fel.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2021. november 14. (vasárnap), 17:00
Helyszín: Kafana kávézó (Szentendre, Görög utca 2.)

Borítókép forrása: jegy.hu