A gasztronómia és a művészet házasítása…
A Skanzen megújult étterme minden hónapban egy koncerttel egybekötött borvacsorával várja a vendégeket. Egy kreatív séf, egy borász és egy előadóművész. Valamint egy őket összekötő téma, mely visszatükröződik az ötfogásos vacsorában, borokban, dallamokban.
Az exkluzív boresteken a csúcsgasztronómia és az előadóművészet jeles képviselőinek közreműködése jelenti a garanciát a kulináris, muzikális, unikális élményre.
Az első, október 26-ai alkalom mottója: „Hagyományok új köntösben”. Hagyományokhoz, szokásokhoz, klasszikusokhoz való kötődés? Vagy attól való elszakadás? Tradíció és újszerűség egy ízben? Hogyan lehet a hagyományokat modern, mai kornak megfelelő formában tálalni? E kérdéskörök jelennek meg az októberi Skanzen Cuvée meghívott vendégeinek életében, munkásságában, alkotásaiban.
AZ EST VENDÉGEI
Előadó: Felician Kalmus – Official #randomcello
Séf: Magos Zoltán ( Capriccio Lakásétterem )
Borász: Istvándy Birtok és Borműhely ( Istvándy Gergely / Istvándy Pincészet, Badacsony)
MENÜSOR
Bizsergés, 2017
Laza Cuvée, 2017
Caponata mozzarellával
Badacsonyi Szürkebarát, 2017
Bazsalikomos fehérbab krémleves, gyöngybab, répa brunoise, kakukkfüves kacsamell
Badacsonyi Olaszrizling, 2017
Harcsával töltött kápia, kapros savanyú káposzta krém
Badacsonyi Kéknyelű, 2017
Vietnámi tarja, zöldségek
Sárgamuskotály Golgota, 2017
Körte tiramisu
Jöjjenek el, hogy modern környezetben, kötetlen hangulatban élvezzék a személyes elbeszélésekkel fűszerezett ötfogásos borvacsorát és élőzenei koncertet!
Időpont: 2018.október 26. 19.00
Helyszín: Skanzen (Jászárokszállási Fogadó)
JEGYINFORMÁCIÓK
Vacsorajegy: 19.000 Ft / fő
Alkoholmentes vacsorajegy: 14.000 Ft / fő
Jegyek megvásárolhatók:
Skanzen – Jászárokszállási Fogadó;
Tourinform Iroda, Szentendre
https://www.jegy.hu/program/skanzen-cuvee-kulinarismuzikalisunikalis-97185
BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Skanzenért Kft.
+36 30/322-9454
skanzenfogado@gmail.com