Skanzen

A Skanzen számos zártkörű, családi, vagy céges rendezvénynek adhat helyet. Csapatépítő vagy családi nap, konferencia, vagy esküvő, születésnap esetén is ideális választás múzeumunk.

A csodálatos természeti környezetben található múzeum a hagyományt őrző épületekkel és udvarokkal, pajtákkal és csűrökkel, konferenciatermekkel, templomokkal, az étterem különböző egységeivel, a Skanzen Vigadóval, borozóval, az Amfiteátrummal és még számos további helyszínnel egyedülálló lehetőséget és helyszínt biztosítanak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez.

Programjaink egyediek, érdekesek és szórakoztatóak, legyen szó akár egy jeles naphoz kötődő családi alkalomról, vagy akár egy nagyobb létszámú céges rendezvényről.

Miért érdemes bennünket választani?

  • Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk Szentendrén, csupán karnyújtásnyira Budapestől.
  • Múzeumunk 75 hektáros területe alkalmas szűkebb körű találkozóktól a több ezer fős családi napok megszervezéséig, akár a teljes múzeum, vagy egyes tájegységek részleges lezárásával.
  • A múzeum mérete, tájegységei és csodálatos természeti környezete lehetővé teszik, hogy programok széles választékát nyújtsuk – akár különleges, egyedi igények kielégítésével is.
  • Nálunk mindent egy helyen megtalál: autentikus és modern, kültéri és beltéri rendezvényhelyszínek, technikai felszereltség, gasztronómiai szolgáltatás, valamit tartalmas és szórakoztató programok széles választéka – komplex szolgáltatáscsomag, teljes körű szervezés, tapasztalt, profi csapat segítségével.
  • Akadálymentes, baba- és állatbarát helyszín.
  • Parkolás kényelmesen, a múzeum parkolójában
  • Szálláslehetőség a szomszédos Skanzen Hotelben

Honlap: https://skanzen.hu/hu/rendezvenyter