Örömkoncert a bohém betyárokkal

2019. június 24.

Hurrá! címmel Örömkoncertet adott a Bohemian Betyars együttes a Duna korzón 2019. június 22-én az idén érettségizett szentendrei diákoknak. A vizsgák után jól esett egy kis lazítás a jókedvű, energikus koncerten.

Az idén érettségizőknek az örömkoncertet a város szervezte, előtte szavazás indult, hogy melyik együttest hallgatnák legszívesebben a diákok a sikeres vizsgák után. A három előadó közül a Bohemian Betyars kapta a legtöbb szavazatot, ők léptek fel szombaton a Duna korzón.
Az idén érettségizőket Verseghi-Nagy Miklós polgármester köszöntötte a koncert előtt a színpadon. “Őszintén örültem annak, hogy ilyen sok frissen vizsgázott fiatal szentendreivel közösen ünnepeltük az érettségi végét! Sokakkal beszélgettem, kérdeztem a tervekről, biztató jel, hogy az érettségizőknek komoly céljai vannak a továbbtanulással! Remélem, hogy a vizsgázók olyan eredményekkel zártak, amik az elképzeléseik között szerepeltek, és további sok sikert kívánok a városunk nevében!” – mondta el városunk polgármestere.

Fotók: Deim Balázs