Mézeskalácsház-készítés / Advent Szentendrén

2020. december 11.

Mézeskalácsház-készítés a szentendrei Ínyencház segítségével, a közösségi sütés helyett, a járványhelyzetre tekintettel online programként, a szentendrei Tourinform Irodában megvásárolható hozzávalókkal. 

Adventtel elérkezett az ideje, hogy otthonodat édes, fahéjas, fűszeres illatok lengjék be hetekig, és naponta gyönyörködhess a díszes, ékes mézeskalács házikó műalkotásban… persze, ha hamar el nem fogy…☺️
A szentendrei Ínyencház tulajdonosa, Kovács Kriszta eredetileg közösségi mézeskalács sütés- és díszítésként tervezett programja most a te otthonodba költözik! Családoddal együtt állíthatod össze, és díszítheted ki saját mézeskalács házikódat egy doboznyi hozzávalók és egy bemutató videó segítségével.
Az elkészített, megsütött ház-alapok és a díszítés hozzávalói egy szép dobozban vásárolhatók meg a szentendrei Tourinform Irodában (ára: 2200 Ft). A dobozban a házalapok remek recepjét is megtalálod, hátha szükség lesz még további házikó sütésre. ?
A házikó összeillesztéséhez és a díszítéshez egy ingyenes bemutató videó nyújt segítséget, mely december 12-én, 10 órától lesz elérhető a Szentendrei Kulturális Központ YouTube csatornáján.
(https://bit.ly/39pxWS8)
Ha van kedved megmutatni az elkészült remekművet, várjuk fotóidat az info@inyenchaz.hu e-mail címre! Az Ínyencház a legszebbeket ajándékkal jutalmazza.
Tourinform Iroda (Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.) Tel: +36 26/317-965, +36 26/317-966; E-mail: tdm@szentendre.hu
Nyitvatartás:
Hétfő: Zárva
Kedd: 10:00-16:00
Szerda-Vasárnap: 10:00-18:00