Szarvashegy Panoráma Apartman

Budapesttől mindössze 25 km-re, Szentendre központjától 8 km-re, a Szarvashegy tetején, közvetlenül a Pilisi Parkerdő szélén négy egyedi kialakítású, kétszemélyes panoráma apartmannal várjuk a nem mindennapi kikapcsolódásra vágyó vendégeinket.

Kezdjék a napot egy kávéval a teraszon és figyeljék, hogyan bontakozik ki a páratlan panoráma, miközben a reggeli pára elillan a völgyből. Töltsenek el néhány órát a Pilisben, vagy fedezzék fel Szentendre festői belvárosát és pihenjenek meg ebédre a korzón.

Este a panoráma szaunából és a teraszukról csodálhatják meg a naplementét, vagy privát jakuzzijukból gyönyörködhetnek Szentendre és Budapest fényeiben egy kitűnő pohár borral, pezsgővel a kezükben.

Felnőttbarát és kisállatmentes apartmanjaink felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak Önöknek.

Exkluzív panoráma, az erdő nyugalma, kompromisszumok nélküli kényelem, szauna, minden apartmanhoz tartozó privát jakuzzi, nemzetközi bor- és pezsgő választékunk garantálja, hogy a nálunk töltött idő valóban felejthetetlen legyen.

Minden nap reggeli kosárral kedveskedünk Önöknek. Reggelijüket kettesben akár a teraszon is elfogyaszthatják, hogy meghitten induljon a nap.

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/szarvashegy