Pap-szigeti Kemping, Bungalow, Diákszálló, Turistaház, Panzió

Pap-szigeti Kemping

A kemping az ősfákkal borított Pap-szigeten, a két Duna-ág között található, Szentendre óvárosától sétatávolságra. Fahídon keresztül közelíthető meg. Ideális helyszín a lakókocsival és sátorral érkező hazai és külföldi vendégek számára. Szentendre,  Budapest és a Dunakanyar látnivalói könnyen felfedezhetőek a kempingből. A városlátogatásokon túl tökéletes kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak. Az elszeparálható területrészek kiváló helyszínt adnak a nyári sátortáboroknak, csapatépítő programoknak. A kemping könnyen megközelíthető gépkocsival, tömegközlekedéssel, kerékpárral és evezve a Dunán.

A kemping területén található:

Strandmedence | Étterem | Büfé | Tűzrakóhelyek | Pingpongasztalok, csocsók, biliárd | Játszótér a legifjabb kempinglakóknak | Wifi

Nyitvatartás: április közepétől október közepéig

Árak: Lakókocsi 6.400 Ft/2 fő,  Sátor 4.700 Ft/2 fő

 

Pap-sziget Bungalow

A komfortos faházak a Pap-sziget Kemping ​Dunával határos  oldalán, ​hatalmas fák lombjai alatt találhatók. 2-5 fő elhelyezésére alkalmas házak két egymásba nyíló szobából állnak. Kis konyha, fürdőszoba van bennük. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, vagy a kemping zöldkörnyezetére. Ideális nyaralóvendégek, cégrendezvények, felnőtt táborok részére. Parkolási lehetőség közvetlenül a ház mellett, vagy alatta. A sziget a két Duna-ág között található, Szentendre óvárosától sétatávolságra. Fahídon keresztül közelíthető meg. A Pap-sziget könnyen megközelíthető gépkocsival, tömegközlekedéssel, kerékpárral és evezve a Dunán.

A faházak környezetében található:

Strandmedence | Étterem | Büfé | Tűzrakóhelyek | Pingpongasztalok, csocsók, biliárd | Játszótér | Wifi

Nyitvatartás: április közepétől október közepéig

Árak: 9.200 Ft/2 fő, 13.000 Ft/3 fő, 16.000 Ft/4 fő, 18.000 Ft/5 fő

 

Diákszálló

Osztálykirándulások, erdei iskolák, nyári- és tematikus táborok, sporttáborok, cserkésztáborok kedvenc helyszíne a Pap-szigeti Kemping területén található diákszálló. A két szárnyból álló épület 90 fő befogadásra alkalmas. Szobái többágyasok emeletes ágyakkal és heverőkkel berendezve. A mosdó a szobában van, a vizes helyiségek a folyosón találhatók. A két szárny között közösségi helyiség található. A kedvező ára miatt hátizsákos turisták, kiránduló fiatalok, átutazók egyaránt kedvelik. A szobák ablakából szép kilátást nyújt egyik oldalon a Duna, a másik oldalon a kemping zöldkörnyezete. Autóbusszal parkolási lehetőség a kemping zárt területén. Az osztálykiránduló csoportokat és táborlakókat városunk és a környék felfedezésén túl számtalan élmény várja: evezés sárkányhajóval, strandröplabda/strandfoci pálya, füves focipálya, buborék-foci, pingpong asztalok, csocsók, kölcsönözhető játékok és többhektárnyi zöldfelölet a szabadtéri játékokhoz, foglalkozásokhoz. A sziget a két Duna-ág között található, Szentendre óvárosától sétatávolságra. Fahídon keresztül közelíthető meg. A tömegközlekedéssel érkező csoportok is könnyen idejutnak a kék metrótól induló közvetlen autóbusszal. A kemping étterme kedvezményes diákmenüt kínál a csoportoknak. A szállóban kisegítő fűtés van, emiatt márciustól október végéig tud üzemelni.

Nyitvatartás: március közepétől október végéig

Árak: 2.000 Ft/fő általános- és középiskolás diákcsoportok esetében

 

Turistaház

​A Pap-sziget kemping területén lévő ​turistaház ideális szálláshely kisebb csoportok, osztályok, táborok, baráti társaságok, osztálytalálkozók részére. A szálló max. 26 fő befogadásra alkalmas. A turistaház a Pap-sziget Kemping területén található. Az épületben 6 szoba, 3 fürdőszoba WC-vel, zuhanyzóval, konyha és egy közös helyiség található. A közös terem mérete 6 x 3,5 méter.

A szobák elosztása:

  1. szoba 4 fő 2 emeletes ágy
  2. szoba 4 fő 2 emeletes ágy
  3. szoba 4 fő 2 emeletes ágy
  4. szoba 4 fő 2 emeletes ágy

Tetőtér

  1. szoba 5 fő 5 heverő
  2. szoba 5 fő 5 heverő 

Az épület mellett tűzrakóhely van padokkal és asztalokkal. Parkolási lehetőség közvetlenül a ház előtt van. Nem csak az osztálykiránduló csoportokat és gyermektáborokat, de a felnőtt csoportokat is a városunk és a környék felfedezésén túl számtalan élmény várja: evezés sárkányhajóval, strandröplabda/strandfoci pálya, füves focipálya, buborék-foci, pingpong asztalok, csocsók, kölcsönözhető játékok és többhektárnyi zöldfelölet a szabadtéri játékokhoz, foglalkozásokhoz. A sziget a két Duna-ág között található, Szentendre óvárosától sétatávolságra. Fahídon keresztül közelíthető meg. A tömegközlekedéssel érkező csoportok is könnyen idejutnak a kék metrótól induló közvetlen autóbusszal. A kemping étterme kedvezményes diák- és felnőttmenüt kínál a csoportoknak. A turistaház fűthető, ezért egész évben tud üzemelni.

Nyitvatartás: egész évben

Árak: 2.500 / 3.600 Ft/fő

 

Pap-sziget Panzió

A Pap-szigeten, a kemping területén található panzió Szentendre óvárosától sétatávolságra van. A sziget fahídon keresztül közelíthető meg. A panzió szobáiban bent van a WC és zuhanyzó. A szobák 2-3-4 fő elszállásolására alkalmasak. A panzió vendégei részére is rendelkezésre állnak a kemping szolgáltatásai, az étterem, büfé, a sportpályák​, ingyenes wifi​  és a strandmedence a nyári hónapokban. A panzió könnyen megközelíthető gépkocsival, tömegközlekedéssel, kerékpárral és evezve a Dunán. A gépkocsival érkező vendégek számára parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt.

Nyitvatartás: április közepétől október közepéig

Árak: ​7.​000 Ft/2 fő, ​9.000 Ft/3 fő, 1​1.000 Ft/4 fő

 

Képek:

 

 

 

 

Az oldalon feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek, kérjük foglalás előtt tájékozódjon a szálláshely elérhetőségeinek egyikén!