Jazzvacsora és Levente gála a tehetségekért

2018. február 19.

Jazz- és borvacsorát rendeznek a Levente Alapítvány szervezésében március 10-én a Városházán. A jótékony célú program részleteibe – melyet idén második alkalommal rendeznek meg – a szervező, Nagy-Bándli Zsófia avatott be bennünket.

A Városháza dísztermében gondosan megterített asztalok várják majd a vendégeket a Jazz- és borvacsorára. A remek menüsort a Mjam vendéglő séfje, tulajdonosa, Oscar állította össze, a nemes nedűket Fecser István, a Nemes Nedűk Borszaküzlet vezetője biztosítja. A szervezők reménye szerint a színvonalas rendezvénnyel méltó helyet tudnak elfoglalni a városi programok sorában. A jó hangulatról a kiváló jazzénekesnő, Bolba Éva és barátai gondoskodnak. Az esten értékes tombolanyereményeket sorsolnak ki.

Az alapítvány hagyományos Levente Gálája március 26-án kerül megrendezésre a Vujicsics Tihamér Zeneiskolában. A gálán a zeneiskola művésztanárai és a tanítványok adnak koncertet, s ekkor adják át az idei Levente-díjakat. A tragikusan fiatalon elhunyt tehetség, Fű Levente emlékére alapított díjakat idén is hangszer- vagy kottavásárlásra fordíthatják a zeneiskola nyertes növendékei. Az alapítvány eddig 125 ezer forinttal tudta támogatni a tehetséges tanítványokat, és ezen felül a március 10-én rendezendő jazzvacsora jegy- és tombola-bevételével szeretnék a szervezők növelni ezt az összeget.