Házasság hete programsorozat Szentendrén

2016. január 19.

Szerte a világban ma már huszonegy országban ünneplik a Házasság Hetét. Az Angliából indult kezdeményezés minden évben, Bálint-nap környékén egy hétig a házasság fontosságára irányítja a figyelmet.

A Házasság hete országos rendezvénysorozathoz kapcsolódva számos izgalmassal programmal várjuk az érdeklődőket a város 3 helyszínén. A mozi kivételével az összes programra a belépés díjtalan!


• Február 8-án, hétfőn 18:00-tól a Pest Megyei Könyvtár vendége Pál Feri atya, aki „A magánytól az összetartozásig” címmel tart előadást a Pest Megyei Könyvtárban.

Február 9-én, kedden 18:30-tól a Városháza Díszteremében a SZEKE Klub vendégei Ókovács Szilveszter és Máthé Zsuzsa, akiket Daru Gábor arról faggat majd, hogy „Kit ad Isten?”.

Február 10-én, szerdán 18:30-tól P’Art Moziban a 45 év című színes, feliratos, angol film megtekintése után Sergő András filmkritikus Szabados Jánossal és feleségével, a Magyar Házas Hétvége mozgalom helyi vezetőivel beszélget.

Február 11-én, csütörtökön 19:00-től a Városháza Díszteremében „XXI. századi párkapcsolatok – Önzőbbek lettünk?” címmel Tari Annamária pszichoanalitikus előadását hallgathatjuk meg.

Február 13-án, szombaton 15:00-től a Pest Megyei Könyvtárban „Milyenek a magyarok?” címmel Lackfi János tart számunkra személyes beszámolót saját tapasztalati alapján.

• Végül, de nem utolsó sorban február 14-én, vasárnap 17:00-től Bálint-napi ünnepet tartunk Filibili Népdalkörrel, melynek helyszíne ismét a Városháza Díszterme.


 

A3_hazassag_hete-3