PELENKÁZÓHELYEK A VÁROSBAN


SZENTENDREI TOURINFORM IRODA

Dumsta Jenő utca 22.

Az iroda épületében van egy külső pelenkázó pad az udvarban található árkád alatt, és van egy fali lehajtható pelenkázó asztal is a mozgássérült/női wc-ben. Szoptatásra az itt dolgozó kollégák a hátsó, belső helyiségét szokták az édesanyák számára felajnlani, de jó időben akár az udvar hátsó részében is, a bokrok takarásában nyugodtan el lehet vonulni az etetés idejére.  Mikrohullámú berendezés csak az irodánkban található, ahol kérés esetén örömmel megmelegítik számunkra az ételt. Kézmosási lehetőség a mosdóban és az udvaron is biztosított.


PEST MEGYEI KÖNYVTÁR

A könyvtárban van pelenkázó, és egy egészségügyi szoba is, amely alkalmas szoptatásra is. A kézmosás is biztosított, szék is van, és a helyiség akadálymentesen megközelíthető. Mikrohullámú ugyan nincsen ebben a helyiségben, és nem is klimatizált, de egy árnyékos hűvös helyiség, ami nem melegszik át.OFFLINE CENTER

Ady Endre út 6/b

Az épületben egy pelenkázópad található, valamint a praktikus és kényelmes belső kialakítás lehetőséget biztosít a diszkrét etetésre is. A helyszín gyakran otthont ad különböző baba-mama foglakozásoknak is.SZENTENDREI NÉPRAJZI MÚZEUM (SKANZEN)

Sztaravodai út

2 pelenkázó is található a főbejáratnál, az egyik a mosdóban, a másik kinn a „szabadban”. Etetésre szolgáló külön szoba azonban nincs.