"Flourish - kiteljesedés" - formatervezett ékszerek kiállítása

Ki ne szeretné mind gyakrabban átélni a kiteljesedés, öröm, boldogság, flow, JÓL LÉT, nyitott kapcsolódás, vitalitás állapotát?
Iparművészek, ötvösök, aranyművesek most épp ezeket az érzéseket szólaltatják meg az ékszerek varázslatos nyelvén.
S ami még izgalmasabbá teszi az eseményt, hogy valamennyi kiállított - ezüst, illetve tűzzománc - tárgy egyedileg tervezett, kézzel készült, modern újragondolása a klasszikus ékszerek világának.
Fedezd fel ezt a magával ragadó áramlást, merülj el azokban az érzésekben, amelyeket a művészek alkotásaikkal közvetítenek feléd, éld át a Flourish állapotát.
Várunk szeretettel Szentendre ikonikus helyén a Szamárhegyen, megnyitónkon Máhr Richárd jazz gitár estjének lágy dallamaival és házi finomságainkkal!
Megnyitó: augusztus 25. péntek 18 h Kiállítás nyitva: augusztus 26. szombat 9 - 21 óráig augusztus 27. vasárnap 9 - 18.30 óráig
A Szentendre Éjjel Nappal Nyitva Fesztivál ideje alatt folyamatos tárlatvezetéssel és két alkalommal tűzzománc bemutatóval várjuk szeretettel látogatóinkat. Végül egy meglepetés: a Galéria kertjében a kiállítás ideje alatt Benyó Krisztián természetfotós kiállítását is megtekinthetik látogatóink.
Tarts velünk ezen az izgalmas esemény sorozaton!
Helyszín: Frangipani Stúdió és Galéria
program