Korona Étterem

A Korona étterem az egyik legrégibb épület Szentendrén. Már a 19. században is híres vendéglátóhelyként üzemelt, a városi kulturális élet központja volt. Az étterem megtartotta népies, rusztikus berendezését, és hű maradt az elődeihez. Konyhája magyaros, nem a trendnek, hanem a hagyományos ízek világának igyekszik megfelelni. A régi hagyományokhoz hűen ma is folklór műsor és igényes cigányzene várja az érdeklődő vendégeket. Lehetőség van étterem napsütötte belső udvarán „közös főzésre” is, ahol a csoport tagjai közösen, egy pincér segítségével készítik el a gulyáslevest.

A rendezvények ideális helyszíne a tágas belső tér, ahol kényelmesen elférnek a vendégek. Legyen az vadászbál, születésnap, esküvő vagy szilveszteri parti, minden igénynek eleget tud tenni.

Az étterem sikereit, hozzáértését az állandó vendégköre igazolja. A vendégkönyvben nem csak a világ szinte minden tájáról érkező turisták, művészek, közéleti személyiségek írását olvashatjuk, de számos magyar és szentendrei bejegyzést is megtalálható.

 

Gyermekbarát szolgáltatások | Kisállatbarát | Speciális étrend | Wifi

Facebook oldal: https://www.facebook.com/koronarestaurant/