Dumtsa Korzó Édes Ünnep

2015. szeptember 26.

Október 3-4-én Édes Ünnepet szervez az Édeni Édességek boltja a Dumtsa Korzóra, a középpontban persze a csokoládéval.  Egyelőre három regisztrációs programot kínálunk hogy legyen időtök jelentkezni (a többiről később)
1. Szántó Tibor csokoládé készítő mester kóstolós előadása: A kakaókultúra alapjai. Kakaófajták és eredetük. Hogyan készül a csokoládé? A kóstolót színesíti a szentendrei Bujdosó Orsolya is, aki dél-balatoni Bujdosó borokkal kapcsolódik pár tételhez.
Helyszín: Művész Étterem udvara
Időpont: október 3. szombat 14:30
Ár: 2.700 Ft
regisztráció ( név, program megjelölésével): edesszentendre@gmail.com

2. Pelle Csilla (Édeni Édessége) interaktív kóstolója: A fekete csokoládé és társai. A kakaóbabtól a trüffelig. Jó kis betekintés a gazdag csokoládékultúrába.

Helyszín: Művész Étterem udvara
Időpont: október 4. vasárnap 14:30
Ár: 2.000 Ft
regisztráció ( név, program megjelölésével): edesszentendre@gmail.com

3. Habkönnyű kalandok a belvárosban – a Szeresd Szentendrét Egyesület 49. sétája
A meglepetésekkel teli (!), kóstolós sétán régi és új helyekre látogatunk el, ahol a tulajdonosok és „finomságaik” mesélnek: 5 helyszín – 5 sztori – 5 finomság.
Találkozó: Apor-híd ( Kossuth Lajos utca és Dumtsa Jenő utca találkozása )
Időpont: október 4. vasárnap 16:00
Ár: 2000 Ft (gyerekeknek 1000 Ft)
regisztráció ( név, program megjelölésével): edesszentendre@gmail.com