Visegrád

Visegrád a legjobb főhadiszállás a Dunakanyar ezerarcú településeinek felfedezéséhez. Lustálkodás, kellemesen elnyújtott kávézás és finom reggeli után is bőven ráérsz útnak indulni, hiszen néhány kilométerre van csupán Szentendre, Vác vagy épp Esztergom. Rajtad áll, hogy merre indulsz!
A környéket gyönyörű túraútvonalak hálózzák be – a Dunakanyarban tapasztalt túrázók és könnyű kirándulást keresők egyaránt megtalálják a „talp alá valót”.

Közös emlékek…

Válogass a Dunakanyar kínálta programok sorában és fedezd fel újra emlékeid között Visegrádot és környékét! Hagyd, hogy a Dunán hajózva elcsábítson a folyó és a hegyek házasságából született, lenyűgöző természeti panoráma szépsége, legyen akár forró nyár, vagy aranyszínű ősz.
A part mentén fel-feltűnnek az ezeréves magyar kultúra kincsei: a Salamon-torony, a visegrádi Fellegvár, Zebegény lenyűgöző világa, az esztergomi bazilika…

Indulj útnak a Visegrádi-hegységben vagy kalandozz a Duna túlpartján, a Börzsöny vadregényes erdőségeiben! Ma inkább egy városi sétára vágynál?
A Dunakanyar sok-sok lehetőséget kínál Szentendre macskaköves utcácskáitól egészen a „barokk városig”, Vácig.

Honlap: https://visitvisegrad.hu/visegrad

Facebook oldal: https://www.facebook.com/visitvisegrad