Családok 10 próbája – Család, játék, élmény

2018. március 05.

Szeretsz együtt lenni a családoddal, örülsz, hogy itt élsz Szentendrén? Legyél gyerek, szülő vagy nagyszülő, töltsd velünk a szabadidőd! A Családok évében összefogtunk Szentendrén, egyházak, civil szervezetek, városi intézmények, hogy 2018 se teljen el programok nélkül.

Ha érdekel a történelem vagy csak egy kis mozgásra vágysz, esetleg összekötnéd mindkettőt: tekerj, kenuzz, régészkedj vagy csak sétálj a Bükkös-patak családi meseösvényén. Ősszel hozd el számháborúzni a családod Szentendre zegzugos utcái, sikátorai közé!
De ha eleged van a nyüzsgésből, és egy nyugodt estét szeretnél eltölteni, ahol egy kis szellemi és testi táplálékot vennél magadhoz, vagy elmerülnél az alkotás szépségeiben, akkor a különböző helyszíneket felvonultató gazdag programkínálatunkból biztosan megtalálod az egész család ízlésének, kedvének megfelelőt, hiszen családban élni nagyszerű, anyának, apának, nagyszülőnek, testvérnek lenni jó.
Vegyél részt a Családok 10 próbája közösségi játékunkban egész évben!
Ha ott vagy minél több programon, és gyűjtöd a pecséteket az eseményeken, értékes és izgalmas nyereményeket vihetsz haza az egész családnak! Már egy pecséttel is nyerhetsz! ?
A programokat és az összegyűjtött pecséteket követheted a szentendrebaratai.hu oldalon.

Zárógála: 2018. december 8.
Regisztráció és a Családok 10 próbája füzet gyűjtőpont:
Tourinform Iroda (2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.)
ONLINE REGISZTRÁCIÓ:
szentendrebaratai.hu
Info: Móricz János: +3620 352 5357
info@szentendrebaratai.hu
www.szentendrebaratai.hu
www.facebook.com/csaladokeve