CSALÁDI KOCKÁS PIKNIK JÓTÉKONYSÁGGAL

2017. május 29.

Nyárindító családi piknik kockás takaróval és jótékonysággal a Szentendre Barátai Egyesület szervezésében 2017. június 11-én, a Czóbel-parkban.

A Kockás piknik a legjobb lehetőség egy egésznapos városi sziesztára a családnak. Semmibe nem kerül, hogy jól teljen a nap: terítsd le kedvenc kockás takaródat a Czóbel Parkban, pihenj és cseveréssz rég nem látott ismerősökkel, kínáld körbe a kosaradban hozott enni-innivalót, a magad készítette falatokat, sütiket. A gyerekeknek játékokat, versenyeket szerveznek az egyesület tagjai, miközben ők is készülnek innivalókkal, finom falatokkal: sütnek csevapot és palacsintát.

A pikniken befolyó adományokkal a szentendrei rászoruló gyermekek táboroztatását segítik az idén 25 éves Karitász nyári táborában. A Szentendrei Karitász 20 éve szervez nyári táborokat rászoruló gyermekeknek. A tavalyi családi pikniken 250 ezer forintot gyűjtöttek, mely közel 40 táborozó útiköltségét fedezte. Szeretnék, hogy idén is sok adomány gyűljön össze, hogy minél több rossz anyagi körülmények között élő gyermek juthasson el a Karitász nyári táborába.

A piknik Facebook-eseménye »