ART CAPITAL-HÉTVÉGE!

2017. szeptember 22.

A Ferenczy Múzeumi Centrum idei Art Capital sorozatában a vasárnapi finisszázs előtt még számtalan érdekes program várja a kulturális események kedvelőit.

2017. szeptember 22-én pénteken este 6-kor az Art Capital Udvari beszélgetések sorozatában Lévai Balázs vendége Térey János író lesz a Ferenczy Múzeumban, előtte a MűvészetMalomban 16.30-tól Gergye Krisztián táncreflexió előadása nézhető meg a Bomlasztó képzelet című kiállításhoz kapcsolódóan. A hétvégén számos tárlatvezetés, beszélgetés, filmvetítés várja az érdeklődőket.

Kiállításról kiállításra séta házigazdája lesz Benkovits György vízfestő 2017. szeptember 21-én. A séta 15:00 órakor indul a Kmetty Múzeum elől. Ugyanezen a napon Rappai Zsuzsa művészettörténész tart kurátori tárlatvezetést az Előhívás – Fényképek a fiók mélyérőlcímű kiállításban 17:00 órától a Ferenczy Múzeumban. A kiállítás november 19-ig látogatható.

A budapesti KLOGGS zenekar játszik a Ferenczy Múzeumban szeptember 22-én, este 20:30-tól, és szeptember 24-én, vasárnap este 19.00 órától az ef Zámbó Happy Dead Band koncertje zárja az idei Art Capitalt.

Az Art Capital ugyan zárja kapuit, de október 8-ig még megtekinthető a Bomlasztó képzelet és az Átalakulás című kiállítás a Barcsay Múzeumban,  Az utca hangjai és a MIG 21 című kiállítás a MűvészetMalomban, október 15-ig a Nyitva van az aranykapu című kiállítás az Ámos Imre – Anna Margit Múzeumban, október 22-ig a Titorelli faiskolája a Ferenczy Múzeum  Alapító Nyolcak Termében, október 29-ig a Lét-szekvenciák című kiállítás a Vajda Lajos Múzeumban és a Meteor és apró katasztrófák a Czóbel Múzeum Ilosvai Termében, november 5-ig az Æktivátorok a Ferenczy Múzeum  Barcsay Termében és François Fiedler kiállítása a Ferenczy Múzeumban.

Részletes programok: http://www.artcapital.hu/