A SZENTENDREI SZŐLŐTERMESZTÉS NYOMÁBAN

2016. augusztus 06.

Most vasárnap 15:00 órától ismét szeretettel várja a Tourinform Iroda a Szeresd Szentendrét séták keretében létrehozott A szentendrei szőlőtermesztés nyomában című városismereti programjára az érdeklődőket.

Programunk célja, hogy részletes betekintést adjunk Szentendre szőlő- és bortermesztési hagyományaiba a kezdetektől napjainkig. A séta során Hidegkuti Gergely, szőlész-borásznak – a Kőhegybor képviselőjének – köszönhetően feltárulnak az elmúlt századokról ránk maradt ismeretek, és megkóstolhatjuk azt is, hogy milyenek lehettek Szentendre egykor méltán híres borai.

Időpont: 2016. 08. 07., vasárnap 15:00 óra
A séta időtartama: kb. 1,5 óra
Program ára: 3 500 Ft, amely ár magába foglalja a megkóstolt borok költségét is. A Szentendreiek számára ismért 50% kedvezmény biztosítunk, amely a lakcímkártya felmutatásával érvényesíthető.
Indulás: a Tourinform irodától (Dumtsa J. u. 22.)

Kérjük az érdeklődőket, amennyiben lehetséges legyenek kedvesek előre regisztrálni a tdm@szentendre.hu címen vagy telefonon a +36 26 317 965-ös számon, mivel a sétán maximum 30 főt tudunk a pincék korlátozott befogadóképessége miatt fogadni.