PAP-SZIGETI KEMPING MOTEL, PAPRIKA PANZIÓ BUNGALOW

2000 Szentendre, Pap-sziget

Kempingünk a Pap-sziget ősfái között, gyönyörű környezetben található, a régi városrész közelében. A Szentendrét keresztülszelő 11-es főútról egy kis fahídon keresztül közelíthető meg. A szálláshelyek széles választékát kínáljuk.

Komfortos faházak: két, egymásba nyíló szobából állnak + kis konyhafülke, zuhanyzós fürdőszoba.

Panziószobák: egy franciaágy és két heverő található, bennük, illetve WC és zuhanyzó.

Turistaház: a különálló épület 6 szobából, 3 zuhanyzós fürdőszobából, konyhából áll. Ideális baráti, rokoni, munkahelyi társaságok, kisebb csoportok számára.

Komfort nélküli faházak: egyszerű szálláshelyek, 2-5 fő elhelyezésére alkalmasok. Víz nincs bennük, tisztálkodási lehetőséget a szemközti vizesblokk nyújt.

Motelszobák: 4-6 ágyasak, emeletes ágyakkal és heverőkkel vegyesen. A szobában mosdó van, a WC-ék és zuhanyzók a folyosón találhatók. Az épületben 90 fő fér el, ezért nagyobb csoportok részére is ajánljuk. Az épület két szárnya között nagyméretű közös helyiség található.

Üdülőház: a szobákban mosdó, a WC-ék és a zuhanyzók közösek, a folyosón találhatóak. A szobák erkélyesek. Az épület 60 fő elhelyezésére alkalmas. Nagyméretű közös helyisége csoportos programokhoz jól használható.

A sátorral és lakókocsival érkező vendégeink a leállóhelyet maguk választhatják ki a naposabb vagy árnyékos, félárnyékos részén.

A kempinghez büfé és étterem tartozik.

 

Egyéb információk:

Férőhelyek száma összesen 4×15 és 90 fő |Gyerekbarát szolgáltatások: etetőszék, gyerekágy | Kisállatbarát | Parkolás saját parkolóban | Fedett kerékpár tárolási lehetőség | Wifi

 

Az oldalon feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek, kérjük foglalás előtt tájékozódjon a szálláshely elérhetőségeinek egyikén!

2000 Szentendre, Pap-sziget

+36 26 310 697

Weboldal

info@pap-sziget.hu

Nyitvatartás

télen zárva

Árak és információk

Szállás díj: 1.500 Ft
Fizetési lehetőség: csak készpénz