TINTO RESTO

2000 Szentendre, Dunakorzó 5/a

Éttermünk Szentendre legfrekventáltabb helyén, a Duna-korzón található. A Magyarországon egyedülálló mobilgátnak köszönhetően az étterem teraszán ülve vendégeink háborítatlan dunai panorámában gyönyörködhetnek egész évben. 60 fő befogadására alkalmas, télen-nyáron nyitva tartó éttermünkben képzett személyzet gondoskodik a tökéletes kiszolgálásról.

Már 11.00-től minőségi kávékülönlegességekkel, szálas teákkal, forrócsokoládékkal és friss gyümölcsökből egyedi recept alapján készült limonádék bőséges választékával kedveskedünk az ide látogatóknak. Ebéd-, illetve vacsoraidőre ajánlatunkat pedig friss ételek, változatos étlap, sűrűn cserélődő ételkínálat jellemzi. Tapasztalt konyhafőnökünk – aki egyben az étterem tulajdonosa is – gondoskodik az ételek kifogástalan minőségéről. Italkínálatunkban megtalálhatóak a hideg- és meleg kávékülönlegességek mellett magyar borok, minőségi német és cseh sörök, belga meggysör, röviditalok, és nem utolsósorban mixerünk bő választékú koktéljaival várjuk a kedves vendégeinket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2014-ben éttermünk elnyerte az első helyet Szentendre éttermeinek rangsorában az Ittjártam.hu portálon a vendégek véleménye alapján, illetve más internetes utazási oldalakon is az élmezőnybe sorolják alig kétéves fennállásunk alatt.

 

Gyermekbarát szolgáltatások | Speciális étrend | Wifi

Facebook oldal

2000 Szentendre, Dunakorzó 5/a

+36 26 952 257

Weboldal

tintoresto@gmail.com

Nyitvatartás

H-V 10:00-22:00

Árak és információk

  • Bankkártya elfogadóhely