KEZDJ ÚJ ÉVET VIDÁMAN!

2017. január 04.

Unod a beiglit? Még mindig van a töltött káposztából? Most van pár napod, hogy a nagy karácsonyi pörgés után végre magaddal foglalkozz! Sétálj egy nagyot a friss levegőn, és közben kitalálhatod, milyen jelmezbe öltözöl a Városi Jelmezbálon.

Kezdj új évet vidáman! Lepd meg magad és barátaidat egy varázslatos, jókedvű bállal! A 2016-ban nagy sikerrel debütált Szentendre Városi Jelmezbál újra megrendezésre kerül, s már most érdemes elkezdeni a jelmezkreációk készítését és lefoglalni az asztalokat. Az egykori Művésztelepi bálok hagyományait felelevenítő bál elsöprő sikert aratott már az első évadban. A legutóbbi városi bál fergeteges jelmez-ötleteit nehéz felülmúlni, de nem lehetetlen! Az első bálon a swing, a húszas évek hangulata vitte a pálmát, de itt járt Conchita Wurst és megannyi kalózkapitány is!

A Szentendre Városi Jelmezbálra már most kaphatók a jegyek, s a leggyorsabbak – január 8-ig – az Early Bird kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőiket. A Szentendre Városi Jelmezbálon ezúttal az Alibi együttes játszik, s most is sokfogásos vacsorával lepnek meg bennünket a legkiválóbb helyi éttermek. Belépőjegy a bálra: 8500 Ft, elővételben, január 8-ig 7500 Ft! A jegyek a Szentendrei Kulturális Központ belépőjegy-utalványával is megvásárolhatóak. A belépőjegyek kaphatók, illetve a kultúrautalványok beválthatók 2017. január 3-tól a Szentendrei Tourinform Irodában (Dumtsa Jenő utca 22., tel.: 06-26 317-966), ahol már Szép-kártyát, Kultúra Erzsébet-utalványt és bankkártyát is elfogadnak.

A farsangi szezon 2017-ben itt még nem ér véget, mert a fantasztikus Szentendrei Karnevál február végén újabb bulizásra ad okot! A háromnapos fesztiválon számtalan kulturális porgrammal, télbúcsúztató utcabállal, maszkos-jelmezes fáklyás felvonulással, tűzzsonglőr produkcióval, vidám forgataggal űzzük el majd a hideg napokat, hogy beköszönthessen újra a tavasz. Különleges gasztronómiai élményekkel vár a szentendrei farsangvégi mulatság: a híres sonkamester nyárson süti ropogósra a malacpecsenyét, míves pálinka és bor mellett káprázatos nemzetközi fánkparádé vár: lesz churros, mini donut és az elmaradhatatlan farsangi fánk is a kínálatban! A tarka forgatagban bűvészek, álarcosok és a velencei karnevál hangulatát idéző jelmezes-maszkos alakok bukkannak fel mindenütt.

Szeretettel vár mindenkit a város, mert Szentendre télen-nyáron nyitva!

bal-600x400