FREERIDE STREET FOOD BISTRO

2000 Szentendre, Péter Pál utca 4.

A Freeride csapata 2020 júniusában nyitott, közvetlenül a főtér mellett, hogy friss ízeket hozzon a városba. Az étterem egyik alapítója, Imrik Dani 12 éve dolgozik a vendéglátásban, komoly szakmai tudását street food helyektől kezdve bisztró konyhán át és fine dining éttermekben szerezte, mégis midig egy olyan saját helyről álmodott, ahol a szezonális, jó minőségű alapanyagokkal és az ízvilággal kötöttségek nélkül lehet játszani, alkotni. Társa, Falusy Zsófi éttermi üzletvezetőként került a gasztronómiai életbe, a szakmában töltött évei során sokat tanul arról, hogy a vendégeknek mire is van igazán igénye.
Kettejük tudásából, vendéglátás iránti elkötelezettségéből és szenvedélyéből született meg a Freeride Street Food Bistro.

A Freeride igazi szerelem-projekt, ahol hatalmas szerepet kap az ételek minősége és egyedisége is. Jól ismert bistro fogásokat készítenek, melyek tele vannak szezonális, jó minőségű alapanyagokkal, a vendégek mégis fesztelenül fogyaszthatják őket – ott és úgy, ahogy jólesik. A Freeride-ban ugyanis tekercsekbe csomagolják a minőségi konyhát, a bistro találkozik a street fooddal és létrejön egy nagyon vagány kombináció. 

Mit találsz a Freeride-ban?

Wrapeket változatos feltétekkel, gondosan összeállított napi leveseket, klasszik street food kiegészítőket (pl arancini, édesburgonya tócsni) és mindig változó különlegességeket, aminek összeállításánál fő szempont, hogy a gluténérzékenyek is találjanak tápláló ételt. 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/freeridestreetfood/

2000 Szentendre, Péter Pál utca 4.

+36 30 915 9667

Weboldal

hello@freeridekitchen.hu

Nyitvatartás

H-K ZÁRVA

Sz-V 11:30 - 19:00

Árak és információk

  • Bankkártyás fizetés