Események betöltése

YOULÏ adventi jótékonysági koncertje a MANK Galériában

2018-12-09. 17:30 - 19:00

Leírás

A koncert ingyenes, de aki mégis szívesen áldozna a zenei élményre, támogatását nemes célra ajánljuk fel!

Horányi Juli énekesnő-dalszerző, 2009-ben kezdte zenei pályafutását. 2011-ig JULIE THE BLUE művésznéven alkotott.

2011-től-2014-ig a Mïus duó tagjaként szerzői kiadásban jelent meg két nagylemezük (Behind the line, Tessellation) és egy EP (World is chang- ing). 2014-ben Juli az X-Faktor (RTL Klub) című tehetségkutató show-ban tűnt fel és vált országosan ismertté. Ez a szereplés egyúttal kiválást jelentett a Mïus-ból.

Egyéni megjelenése és különleges hangja, sajátos előadásmóddal párosul, megjegyezhető és karakteres személyiség.

Juli a műsor vége után felvette a YOULÏ művésznevet, zenekart alapított. Dalaikban egyszerre van jelen az elvont, művészi gondolkodás és a mainstream zenékben fellelhető populáris dallamvezetés. Ez a kettősség adja meg a YOULÏ produkció semmihez sem hasonlítható egyediségét.

A ZENEKAR

Bubnó Lőrinc zenei producer, zeneszerző, gitáros. Lőrinc jelenleg a Szent Efrém férfikar tagja.

A zenekar új, állandó dobosa 2017 januárjától Weisz Nándi, akit az In Fusion Trio-ból ismerhet a közönség, de Nándi, mint klasszikus zenész a Nemzeti Filharmónikus Zenekar tagja.

2017 nyarán csatlakozott az együtteshez a kiváló basszusgitáros, Gátos Bálint, akit Váci Eszter quartettjéből és sok más formációból ismerhet a közönség.

2017 komoly előrelépést hozott YOULÏ történetében, mert a produkció bejutott a Hangfoglaló Program felfedezettjei közé, ezzel lehetőséget kapva arra, hogy elkészítse első nagylemezét.

Az albumról megjelenő első dal, a Mi van veled? premierje szeptember 6.-án volt a Petőfi Rádióban, a lemez pedig szeptember 21.-én jelent meg. A Fénylő árnyék című dal, rögtön a megjelenés után kikerült a Deezer Made In HU playlist-jére.

MANK GALÉRIA – SZENTENDREI RÉGI MŰVÉSZTELEP GALÉRIÁJA

Bogdányi u. 51.
Szentendre,