Események betöltése

Welldance Halloween – Addams Family Különkiadás

2022-11-03. 16:30 - 17:00

Leírás
A múlt években megrendezett események sikerére való tekintettel negyedik alkalommal is megrendezésre kerül a
Welldance Halloween Buli, melyen minden táncosunk részvételére borzasztóan számítunk! ???
Hagyománnyá vált, hogy a bulit egy táncos workshop egészíti ki, melynek koreográfiájának letanítását videóban osztjuk meg táncosainkkal. Figyeljétek leveles ládátokat illetve a Facebook-ot, Instagramot, Youtube-ot, hiszen jövő hét elején kiküldésre kerül az idei Halloween Koreográfia, melyet kérünk, hogy tanuljanak meg táncosaink, hogy a bulin már együtt tudjuk táncolni! ???
Dátum: 2022. november 3. (csütörtök)
⏰ Időpont: 16:30-20:00
Táncosok gyülekezője: 16.00-16.20, előtte az előkészületek zajlanak a helyszínen, ezért kérjük, hogy 16.00-nál ne érkezzetek hamarabb!
?Helyszín: Barcsay Jenő Ált. Iskola rendezvényterme (Szentendre, Kálvária út 18.)
Belépés kizárólag Halloween-i öltözékben, a „belépő” sós-, vagy édes süti, üdítő, vagy akár házilag készített harapnivaló.?????
A fő program: közös bulizás és rövid átismétlés után az előre megtanult koreográfia közös táncolása, rémisztően izgalmas vetélkedők, illetve a táncosok által leginkább kedvelt program: a csapatkoreográfiák eltáncolása és buliiiiii!
Valamint: JELMEZES TÁNCVERSENY!??????
Az idei Halloween Buli alkalmával táncversenyt hirdetünk! A nevezőknek nincs más dolguk, mint alaposan megtanulni az idei alkalomra elkészült halloween táncot és elküldeni a nevezést az email-ben küldött linkre kattintva!
Nevezhettek egyéniben, duó-trióban illetve 4 vagy 5 fős csapatban.
Plusz tipp azoknak, akik nagyon szeretnék megnyerni a táncversenyt, hogy előnnyel indul aki a rendezvény témájának választott filmek valamely karakterének öltözik, ugyanis:
Az idei bulink témája a galád család, vagyis az Addams Family.?????????
Bár nem kötelező az Addams Family valamely karakterének beöltözni, ám ajánlott, hiszen a filmekből inspirálódott halloween-i jelmezek közül jutalmazzuk a legélethűbb, legkreatívabb, legrémisztőbb jelmez viselőjét! ???
A közös táncon és az alkalomhoz illő zenéken kívül természetesen a legjobb mai slágerek biztosítják a fergeteges hangulatot!??
A Halloween bulit csak és kizárólag táncosainknak szervezzük, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak táncos környezetben, külsősök és szülők részvétele a bulin az iskola részéről nem engedélyezett, kivéve a segítőket.
Minden kezdő, középhaladó és haladó táncosunkat ijesztően nagy szeretettel várjuk!

Barcsay Jenő Általános Iskola

Kálváris út 18.
Szentendre, 2000 Hungary