Események betöltése

ELMARAD!!! ÜTŐSKONCERT

2020-03-24. 19:00 - 20:00

Leírás

Kedves Nézőink!
A Kormány 2020. március 11-i ülésén veszélyhelyzetet rendelt el a koronavírus járvány miatt, és megtiltotta a 100 főnél nagyobb látogatottságú beltéri és 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvényeket. Figyelembe véve a kormány határozatát, a lakosság érdekeit, a közegészségügyi szempontokat, sajnálattal értesítjük kedves nézőinket, hogy a 34. Szentendrei Tavaszi Fesztivál rendezvényei közül előreláthatólag csak az alábbi eseményeket rendezzük meg márciusban:
03. 14. szombat 18:00 DMH Barlang: GÖRÖG TÁNCHÁZ
03. 27. péntek 15:00 Posta előtti tér: TÉRZENE
03. 28. szombat 19:00 DMH Barlang: NÉPZENEI MŰHELY ÉS TÁNCHÁZ
Fenti események nem esnek a Kormány tiltó rendelkezései hatálya alá, ezért ezeket megtartjuk.
A személyesen megváltott jegyeket a lemondott programot követő 14 napon belül, a vásárlás helyszínén válthatják vissza, az online vásárolt jegyeket a bank külön kérés nélkül visszautalja.
Áprilisi rendezvényeinkről később adunk tájékoztatást.
További információk: szentendreitavaszifesztival.hu

A most elmaradt rendezvényeinket igyekszünk az év folyamán a későbbiekben pótolni.

Megértésükben bízva:
a Szentendrei Teátrum és a Szentendrei Kulturális Központ vezetősége

 

március 24. kedd 19:00

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

(Duna korzó 18.)

 

VILÁGSLÁGEREK ÜTŐHANGSZEREK TOLMÁCSOLÁSÁBAN

A Nagymarosi Ütősök koncertje

 

A zenekar tagjai a Nagymarosi Kittenberger Kálmán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aktív ütőhangszeres növendékei. Repertoárjuk leginkább könnyűzenei slágereket és jazz-sztenderdeket tartalmaz ütőzenekari hangszerelésben. Visszatérő vendégei Nagymaros város és a környékbeli települések rendezvényeinek, zenéltek a Győrkőc Fesztiválon, valamint a fővárosban, például az előkelő Duna Palotában, a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a KLIK karácsonyi rendezvényein, az EMMI gálaestjén a Művészetek Palotájában, a Budapesti Német Iskola dobcsapatával karöltve a nagy presztízsű Olasz Kultúrintézetben, a Nemzetközi Lions Club gálaestjén és a méltán híres Pesti Vigadóban.

A koncert hossza: 60 perc

A belépés ingyenes