Események betöltése

Tóth Olivér Artúr / #kultihlető / online

2021-04-22. 19:00 - 19:05

Leírás

Ihletődj Kultszereplőkkel!
Motiváció, lendület, inspiráció, feltöltődés?!…Ihlet!
Vajon miből építkezik, töltekezik, miből “merít” egy művész? Miféle érzés, gondolat, érzet az Ihlet?
A Szentendrei Kulturális Központ #kultonline​​ csatornáin hétről-hétre bemutatunk egy-egy kis videót olyan művészekről, emberekről, akik valamilyen módon kapcsolatban állnak velünk, a Szentendrei Kulturális Központtal. Magukról, világukról mesélnek, de legfőképpen arról, ők miből merítenek ihletet?
Eddigi Kultszereplőinkről ITT olvashat.

♣♣♣

Tóth Olivér Artúr – hangszerész, drámatanár, kobzos, mesemondó:
„Ha nem lennének barátaim megenne az unalom a műhelyben, ahova a barátaim – és a külvilág egyéb alkatrészei – elől el szoktam bújni, hogy a kevésbé extrovertált oldalamat mutogassam magamagamnak. Mint Berzsián Lázár Ervin meséjében (ő az egyik példaképem).
Néha felolvasok a barátaimnak és harsányan énekelek, ha élőzenét játszanak. Táncolni viccesen szeretek, viccelni komolyan.
Kobzolok és nyaranta egyszer bukfencezem is! Rendkívül jó fej testvéreim vannak, és muzsikálok egy zenekarban, akikkel rendszeresen végigbeszélgetjük a próbákat! ”

Olivér a Szentendrei Kulturális Központ programjaiban is részt vesz és szerez nagy élményt a gyerekeknek. Tavaly a karantén ideje alatti gyereknapi Kultszerenádon az erkélyről, ablakból is közösen játszható interaktív koncertet adott. Decemberben pedig az általa összeállított az Adventi kalandos sétában.

 

A videó április 22., 19 órától Facebook oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon érhető el.