Események betöltése

Tóth Andi zéró hulladék aktivista előadása

2019-10-03. 18:00 - 20:00

Leírás

Napjainkban megkerülhetetlenné vált nemcsak az ipari, hanem a háztartási hulladék csökkentésének feladata. Az egyre elkeserítőbb híradások mellett egyre gyakrabban jelennek meg konkrét kezdeményezések és cselekvési tervek is.
„Tóth Andi vagyok, zéró hulladék aktivista, blogger, három gyermekes édesanya, háziasszony. Sokáig azt hittem, hogy környezetvédő vagyok, mert bioélelmiszereket és öko tisztítószereket vásároltam, és mosható pelenkát adtam a kislányomra. 2016. január 1-jén egy interneten olvasott cikk hatására drasztikus lépésre szántam magam, és elindultam a zéró hulladékos háztartás megvalósításának útján.

Valós eredményeimet, az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalataimat könyvemben foglalom rendszerbe, amelynek kiadása 2018. október végén megvalósult, Dobd ki a szemetest – Hulladékcsökkentés lépésről-lépésre címmel. Ez a könyv útmutatóként szolgálhat minden olyan ember számára, akit kicsit is érzékenyen érint a környezetvédelem. A könyvben olvasható konkrét gyakorlati tippeket a kezdőtől a haladó szintig rendszereztem, így ezzel a kézikönyvvel, mindenki képes lehet a háztartási hulladékát egyre jelentősebb mértékben csökkenteni. Igény esetén, a helyszínen lehetőség lesz a könyv megvásárlására is.”

Pest Megyei Könyvtár

Pátriárka u. 7.
Szentendre, 2000 Hungary