Események betöltése

Társasjáték készítő verseny

2020-05-01. 00:00 - 2020-05-31. 12:00

Leírás

KINCSEK EGY ÉKSZERDOBOZBAN, avagy Neked mi a legszebb Szentendrében?

Hiányoznak a sikátorok, a fagyizás, a korzózás, a piacozás, az ismerősök üdvözlő mosolya? Ha itt élsz, és hiányzik a mindennapi élet azért, ha nem itt laksz, de szívesen kirándulnál már ide, akkor azért jelentkezz és idézd fel legszebb élményeidet!

A Szentendrei Kulturális Központ társasjáték készítő versenyt hirdet!

Ötleteljetek közösen, és csillogtassátok meg kreativitásotokat: milyen társasjáték tudná felidézni a legszebb Szentendrei pillanatokat? Egy kártyajáték? Táblajáték? Határ a csillagos ég! Idézzétek fel, éljétek át újra, és álmodjátok bele egy társasjátékba a legszebb pillanatokat, melyek ehhez a gyönyörű ékszerdobozhoz kötnek benneteket!

Nevezni 3-99 éves korig lehet, egy bármilyen, otthon, saját kezűleg készített társasjátékkal, ami valamilyen formában kötődik Szentendréhez.

Az elkészült társasjátékot bemutató anyagot (fotók, leírás) a Szentendrei Kulturális Központ weboldalán keresztül tudjátok beküldeni legkésőbb 2020. május 20-án 00.00 óráig. A pályaműveket négy korcsoportba soroljuk. Minden korcsoport győztesét a zsűri választja ki.

A zsűri tagjai: Benkovits György szentendrei nyugdíjas, Bese Károly Felnőttmegőrző Társasjáték klub vezetője, Nyulas Ágnes Cerkabella Könyvkiadó és a Party Medve Könyvesbolt vezetője, Krizbai Gergely “Krizbo” grafikus.

A beérkezett pályaműveket feltöltjük a Szentendrei Kulturális Központ weboldalára és facebook oldalára, ahol közönségszavazásra is sor kerül.

Az eredményhirdetésre Gyereknapon, 2020. május 31-én, 12:00 órakor kerül sor a Szentendrei Kulturális Központ weboldalán és facebook oldalán.

átékA nyertesek szentendrei szervezetek, cégek által felajánlott nyereményeket kapnak, a közönségdíjas nyertes pályázat bemutatásra kerül a Szentendre és Vidéke közéleti és kulturális lapban. Minden nyertes pályamű letölthető lesz a Szentendrei Kulturális Központ honlapjáról is. Így garantáltan eljut minden szentendrei családhoz, akik felidézhetik, nekik mitől Szentendre a szívük csücske.

Továbbá egy Szentendrei Kulturális Központ által szervezett fesztiválon nyomtatott formában is találkozhatnak és játszhatnak a látogatók a nyertes társasjátékokkal.

A pályázati kiírás, a jelentkezés, a pályázattal kapcsolatos részletek és friss hírek weboldalunkon (szentendreprogram.hu) olvashatók. Kövessétek Facebook oldalunkat is, ahol a közönségszavazás zajlik majd, és ahol egyéb érdekes részleteket is elárulunk.