Események betöltése

SZERELEM – Önismereti foglalkozás Nagy Luca meseterapeutával ( A tökéletesség pillanatai kiállítás)

2023-02-18. 16:00 - 17:00

Leírás
MÚZEUMI MESÉK | SZERELEM Önismereti foglalkozás Nagy Luca meseterapeutával a Tökéletesség pillanatai szobrászati kamarakiállításunkon 18+
Februárban a Kmetty múzeumban a magyar szobrászművészeti alkotásokat a szerelem izgalmas légkörébe zárjuk egy kínai mese segítségével.
Képzeletünkkel rózsaszínre festjük és kihasználjuk a plasztikák tökéletes kifejezőrendszerét, hogy megértsük, mi a SZERELEM legerősebb pillére, s mi kell ahhoz, hogy azt megszerezzük és meg is tudjuk tartani.
A mese nem titkolja, sőt, lépésről –lépésre mutatja be a tökéletes érzelmi kötelék kiépítésének folyamatát, ahogyan a térben álló műtárgyak is mély tudással hívják elő a lelassulást, az új gondolati minták előhívását támogató, bizalomépítő varázslatot.
Nem kell hozzá bájital, hogy megértsük, mi hiányzik a tökéletes érzelmi kötelék megéléséhez, csupán egy tárlat, amibe belehabarodva hallgathatjuk meg a szerelmesek történetét.
Epekedve várom!
Kiállító művészek: Asszonyi Tamás, Ifj. Blaskó János, Csíkszentmihályi Róbert, Farkas Ádám, Farkas Zsófia, Ferenczy Béni, Holdas György, Imre Mariann, Kerényi Jenő, Kucs Béla, Ligeti Erika, Lois Viktor, Matyófalvi Gábor, Mészáros Dezső, Németh Ágnes, Papachristos Andreas, Rózsa Péter, Smetana Ágnes, Szentirmai Zoltán, Z. Gács György.
Helyszín: Kmetty Múzeum, Szentendre, Fő tér 21.
Regisztráció: A korlátozott létszám miatt (12 fő) regisztráció szükséges: regisztracio@muzeumicentrum.hu
Belépőjeggyel látogatható.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Kmetty János Múzeum

Fő tér 21.
Szentendre, 2000 Hungary