Események betöltése

Szentendrei Olvasóklub

2018-11-29. 18:00 - 21:00

Leírás

Házigazdák:
Somody Bea, Art6 Szalon
Gálfi Saci, azember.hu

November könyve: Christopher Moore – Biff evangéliuma

Az Art6 és azember szervezésében 2018. november 29-én adventre készülődve folytatódik a szentendrei olvasóklub az Art6 Szalonban. Beával közös vágyunk a közösségteremtés, hogy ne csak a kijelzők/képernyők mögött ülve próbáljuk kapcsolatainkat életben tartani, hanem találjunk vissza az élő és személyes beszélgetésekhez.

Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel, valamint borral és teával várunk. (További sütit, bort, bármit örömmel fogadunk! 🙂 )
A részvétel feltétele a regisztráció!
A létszám korlátozott, kérjük, hogy a részvételi szándékotokat a hello@azember.hu -ra írva jelezzétek, s a regisztráció a visszaigazolással történik meg.

Christopher Moore: Biff evangéliuma

„Jézus születésének történetét jól ismerjük. Csakúgy, mint bölcs tanításait, dicső cselekedeteit és isteni önfeláldozását a harmincadik születésnapját követően. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának történetéről senki nem tud semmit – Biffet, a Messiás legjobb haverját kivéve, akit most az Úr parancsára feltámaszt egy Raziel nevű botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangéliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit nem kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában (persze, hogy nem véletlenül törölték ki őt az evangéliumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában, a betlehemi jászoltól egészen a Golgotáig. A Biff evangéliuma tele van izgalmas kalandokkal, szerelemmel, varázslattal, gyógyítással, kung-fuval, halott keltéssel, démonokkal és dögös csajokkal. De bármi is történjen velük, egy biztos: Biffet nem olyan fából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a legjobb barátját keresztre feszíteni. Nem. Ő harcolni fog a végsőkig.” (Forrás: bookline.hu)

ART6 Szalon

Alkotmány u. 3.
Szentendre, 2000 Hungary