Események betöltése

Szentendre Napja a Lupa Beachen

2019-05-13. 08:00 - 17:00

Leírás

Kapcsolódó hír: MÁJUS 19. – SZENTENDRE NAPJA A LUPA BEACHEN

Szentendrei lakosoknak, lakcímkártyájuk felmutatásával ingyenes a belépés!

A strand nyitvatartása: 09:00–19:00
Programok: 10:00–17:00

Megközelítés:
Szentendréről
• autóval
• biciklivel
• HÉV-el
• ingyenes budakalászi Auchan-busszal
• GoTrabival: 9 órától a Spar melletti P+R parkolóból félóránként indul a Barkas és a Citroen 2 CV a Lupára 1000Ft/fő viteldíjjal. Szentendrére 17 órától 19:00 óráig félóránként indulnak vissza az autók a LUPÁ-ról.

Budakalászról
• elektromos LUPA-kisbusz járat közlekedik, 200 Ft-os viteldíjért.
Parkolás:
200 Ft/óra • 1000 Ft/nap
Fizetés:
A strand területén csak bankkártyával, illetve a karszalagra feltöltött összeggel lehet fizetni. (A karszalagról el nem költött összeget a kijáratnál visszatérítik.)

PROGRAMOK:
SKY Terasz AkusztikSzínpad
11:00 Csipkefa Népzenei improvizációs Klub koncertje
12:00 Bogdán Viktória énekesnő előadása
13:00 Mezei Luca akusztik koncert
14:00 Sergő Sára akusztik koncert
15:00 Bakró-Nagy Olgi Lilla akusztik koncert
16:00 Olive Live koncert

Vízi Színpad
11:30 Pink Panthers Akrobatikus Rock and Roll TSE bemutatója
12:30 Bailar Tánciskola bemutatója
13:30 Welldance Sporttánc Egyesület bemutatója
14:30 Csillagszeműek bemutatója
15:30 Salsa Street Jazz bemutatója
16:30 Zumba Éva és csapata bemutatója

Egész napos programok
FERENCZY MÚZEUMI CENTRUM – ART CAPITAL Művészi testfestés és/vagy lemosható tetoválás, Álomférfi/Álomnő teszt, Múzeumpedagógiai program – a Szürrealizmusra hangolva

OTTHON. MAGADNÁL KÖZPONT Egyéni beszélgetések, coaching, szupervízió, hogy megleld erőforrásaidat és saját megoldásod kulcsát, tanácsadás és konzultáció szülőknek, pároknak, családoknak, lépésről-lépésre a megoldás felé – sétáló coaching a Lupa partján, női jóga, gerinc jóga, Access Bars, Shiatsu masszázs.

SZENTENDRE BARÁTAI EGYESÜLET
Kreátor – alkotóműhely felnőtteknek 10.00 Kendőkészítő workshop a Witinka Designnal 14.00 Újrahasznosító textilékszer workshop Balogh Kingával, Cirrhopprecycle SIKERES MAGYAROK – közéleti beszélgetések 13.00 Vrábel Krisztina: Készülj a nyárra természetesen, lemondás nélkül!

KRIZBO
Szentendre szörny-idomára közönség előtt fest szörnyeket: napsütés, pálmafák, szelidített rémálmok – a Panton Dekor támogatásával!

VÉDIA & GÖRÖG LÁSZLÓ KIÁLLÍTÁSA

MIKRO CSODÁK MÚZEUMA Interaktív bemutatás a mikroszkopikus alkotásokról

SZENTENDREI TOURINFORM IRODA Chill-Zone – Relaxáció, pihenés, kreatív gyermek kézműves foglalkozások

OFFLINE CENTER Vízparti csocsó

DUNAKANYAR SPORTEGYESÜLET Dunakanyar Szentendre Évnyitó Amatőr Strandröplabda Torna

SZENTENDRE VÁROS EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEI Állapotfelmérés: InBody készülékkel, BMI, vérnyomásmérés, Labor vizsgálatok: vércukor-, koleszterin-, véroxigén mérés pulzoximéterrel, látásszűrés, életmód tanácsadások – dietetikus, pszichológus tanácsadás, depresszió felmérő kérdőív, Furfangos csodavilág – 70 kreatív játék kicsiknek, nagyoknak, felnőtteknek, családoknak.

VISSZA A VADONBA! GYERMEKFEJLESZTŐ ÉS SZÜLŐSEGÍTŐ KÖZPONT Kincskeresés a homokban, autó és szélforgó építés, ügyességi verseny gyerekeknek, felnőtteknek, szentendrei templomépítő verseny fakockákból, pillangórajzoló verseny táblakrétával, plüssvadászat a homokban, hordópróba.

Információ: szentendre.hu
Hasznos infók:

Május 19-én tehát a szentendreiek lakcímkártyájuk felmutatásával belépőjegy nélkül léphetnek be a Lupa-tó strandjára. Az autóval érkezők parkolási díja 200 Ft/ óra vagy 1000 forint/nap. A LUPÁra lehet menni bringával vagy HÉV-vel, a budakalászi HÉV-megállótól folyamatosan jár az elektromos Lupa-kisbusz 200 forintos viteldíjért, illetve ingyenes buszjárat is közlekedik a Budakalászi Auchantól (menetrend: http://lupato.hu/buszmenetrend). Szentendréről a GoTrabival: 9 órától a Spar melletti P+R parkolóból félóránként indul a Barkas és a Citroen 2 CV a Lupára 1000 Ft/fő viteldíjjal. Szentendrére 17 órától 19:00 óráig félóránként indulnak vissza az autók a Lupáról.

Fontos tudni, hogy a strand területén készpénzzel nem, csak bankkártyával vagy a karszalagra feltöltött összeggel lehet fizetni, a kijáratnál lehet visszakérni a megmaradt összeget a belépés napján.