
Szaloncukor készítés Vrábel Krisztával // Kreátor
2019-12-14. 10:00 - 13:00

SZALONCUKOR KÉSZÍTÉS // KREÁTOR
A régi polgári szalonok vendégváró finomságát készítjük a Kreátor aktuális eseményén Vrábel Krisztina, gasztroblogger útmutatásai alapján.
Időpont: 2019. december 14., szombat, 10:00-13:00
Helyszín: Offline Center (2000 Szentendre, Ady Endre út 6/b)
Regiszráció: https://forms.gle/8cTEqUKuhr8CBZBA9
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Szeretnéd karácsony alkalmával az érkező vendégeket házilag készült szaloncukorral meglepni? Régi receptek nyomán, aroma-, színezék- és adalékanyagmentes, igazi szaloncukor, igazi marcipánból. A workshopon az alap marcipánrecept elsajátítása mellett hagyományos és igazán különleges ízesítéseket is megismerhettek. Készülhet cukormentes változatban és tejtermékmentesen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
A Mester
Vrábel Krisztina, gasztronómus, ételfotós aki kezdetben olasz tematikájú blogjával, a Dolce Vita gasztrobloggal vált ismertté a főzés iránt rajongók körében. Ma már számos magazinban találhatjuk meg receptjeit. 7 önálló szakácskönyv szerzője, az egészséges, tudatos, természetes táplálkozás híve. Specialitása az inzulinrezisztensek és cukorbetegek számára ajánlott 160 grammos szénhidrátdiéta.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
A jelentkezés a foglalkozás díjának (3 500,- Ft) megfizetését követően válik véglegessé.
Min. létszám: 5 fő
Max. létszám 15 fő
A fizetés módja:
1. Utalással bankszámlánkra:
Szentendre Barátai Egyesület
10700550-69774944-51100005 (CIB Bank)
Megjegyzésben: ‹akinek a nevében regisztrál› | Szaloncukor
2. Személyesen:
Tourinform Iroda Szentendre
2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.
Nyitvatartás: Hétfő – Vasárnap 10:00-18:00