Események betöltése

Söndörgő 25 – Online Birthday Party

2020-05-11. 18:00 - 21:00

Leírás
2020. május 11-én 18:00-kor 25 éves online Söndörgő születésnap a Facebookon!
„25 évesek vagyunk. Furcsa ezt kimondani. Nagyon rég volt. És közben, mintha csak tegnap történt volna. Fél évvel ezelőtt az egyik alapítótagunk, Buzás Attila (tambura bőgő) kiszállt a zenekarból, és ez nagy változást hozott a Söndörgő életében. Hirtelen megállt az élet, most pedig megállt minden más is körülöttünk a COVID-19-nek köszönhetően.
Új zenésztársunk, Dénes Ábel (nagybőgő) decemberben csatlakozott hozzánk. Nagy munka kezdődött, sok próbával, szerencsére hamar megtaláltuk a “közös hangot”. Közben szerveztük a számunkra vírus nélkül is furcsának ígérkező jubileum megünneplését. Újra kellett értelmeznünk magunkat, amely időbe telt, de végül minden startra készen állt. Franciaország, Németország, Norvégia, és nem utolsósorban az itthoni koncertsorozat terve.
Ezek a tervek megmaradtak, tolja maga előtt a vírus, addig pedig itt a lehetőség és az idő, hogy új zenéken gondolkodjon az ember.
Huszonöt év! Valahogy meg kell ünnepelnünk ezt a negyed századot. Szeretnénk megmutatni a már 10 éve a fiókban heverő Söndörgő 15 című koncertünk felvételét. A MÜPA-ban készült a felvétel 2010. november 30-án. Olyan zenész kollégákkal mint:
Ferus Mustafov, Vujicsics együttes, Sebestyén Márta, Herczku Ágnes, Szalóki Ági, Versendi Kovács József, Kovács Antal, Tompos Kátya, Szőcs Artúr

A felvételért köszönet a MÜPA-nak.

A születésnapunkon, május 11-én 18 órai kezdettel élő zenével jelentkezünk majd a Söndörgő facebook oldalán. Találkozhattok Ábellel, kérdezhetitek őt – ahogyan mindenki mást is – zenéről, életről, tervekről, akármiről.”

https://www.facebook.com/events/2553744328222336/?active_tab=about