Események betöltése

Slam verseny/Slam Poetry

2022-08-27. 17:00 - 20:00

Leírás
Kedves Slam Rajongók, Kedves Slammerek!
A Slam Poetry Szentendre meghirdeti első SLAM VERSENYÉT. Augusztus 27-én, az irodalmi esten, bárki a színpadra léphet. A műfaj szerelmeseinek, igazi kortárs kulturális élményben lesz részük. A Slam Poetry Szentendre Klub, idén első alkalommal debütál irodalmi esttel a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztiválon. Hagyományt teremtve, elindítjuk állandó, havi slam poetry estjéinket.
JELENTKEZZETEK, csatlakozzatok a Slam Poetry Szentendre közösségéhez és legyetek állandó résztvevői az irodalmi esteknek!
JELENTKEZÉS
A versenyre jelentkezni a https://www.facebook.com/slampoetryszentendre facebook oldalnak írt üzenetben lehetséges!
A jelentkezéshez küldd el a teljes neved, (művészneved), amin a színpadra szólítunk.
Küld el, hogy EGYÉNILEG vagy CSAPATBAN lépsz színpadra. (csapat esetén csak a kapcsolattartónak szükséges jelentkezni)
REGISZTRÁCIÓ
Az esemény INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Itt tudsz nézőként regisztrálni:
IDŐPONT
2022.08.27. 17:00-20:00
Folt Kávézó; Kucsera Ferenc utca 11 Szentendre 2000
SZABÁLYOK:
A színpadra szánt szöveg kizárólag saját szerzemény lehet. Tartalmi megkötés nincs, a témaválasztás szabad. Kelléket használni tilos, kivéve a papírt vagy a telefont, amelyről a felolvasás történik. A versenyzők sorrendjét kalapból húzzuk.
Az időkorlát 3 perc és 15 másodperc tiszteletidő. Az időmérés az első szó elhangzása után indul. A zsűri 0-10 pont között értékeli az elhangzott szöveget, tizedes egységet is használva. Az idő túllépésért pontlevonás kapható, ha a zsűri ezt megítéli. Az idő leteltét hangjelzés jelzi.
A produkciókat 5 fős zsűri bírálja el, akik a közönség soraiból kerülnek kiválasztásra az est elején. Egyénekként a legkisebb és a legmagasabb pontszám kiesik, így értelemszerűen minden versenyzőnek három pontból adódik össze az eredménye.
PROGRAM:
16:30 Kapunyitás
17:00 Slam Verseny
19:30 Eredményhirdetés
A verseny 2 blokkból áll, a kettő között 20 perces szünetet tartunk.
DÍJAK
Az esten az első három legkiemelkedőbb versenyző részesül díjazásban, továbbá pedig a házigazdák is választanak egy kiemelt slammert!
IMPRESSZUM
Az eseményen hang, kép és videófelvétel készül! A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása esetleges nyilvánosságra hozásához.
Házigazdák: Németh Ilona és Szilvási Dávid
Kapcsolat: https://www.facebook.com/slampoetryszentendre
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Slam Poetry Szentendre
@https://www.facebook.com/slampoetryszentendre
@https://www.facebook.com/foltkavezo