Események betöltése

Sikeres magyarok | Böjte Csaba – Keresztényként Európában

2018-06-09. 19:00 - 21:00

Leírás

Sikeres magyarok // Böjte Csaba // Jótékonysági est
Június 9. | Offline Center | 19:00

„Szent István számomra az az ember, aki mert nagyot álmodni. Ahogyan Jézus eljött közénk: Na, hol az a világ, váltsuk meg! Nem nyafogott azon, hogy az Unió nem írt ki pályázatot világmegváltásra. Szent István bejárta az egész országot, sok nehézséggel megküzdött, de nem adta fel, és Isten és Mária földjévé tette a Kárpát-medencét.” – Böjte Csaba

A Szentendre Barátai Egyesület szeretettel vár mindenkit Böjte Csaba ferences rendi szerzetes személyes hangvételű előadására a keresztény ember missziójáról, Európa jövöjéről és a magyarságról.

Az eseményen összegyűlt adományokkal a Csaba testvér által fenntartott csíkszeredai gyermekotthon fűtésrendszerének a korszerüsítését támogatjuk.

Ezért a programon való részvétel regisztrációhoz kötött, a belépő 10.000 Ft adomány, de a jó cél támogatására további adományokat is szívesen elfogadunk.

Regisztráció: https://goo.gl/forms/B002F1wVXOQHexol2

Az adományokat kérjük a regisztrációt követően az alábbi módon eljuttatni hozzánk:

1. Utalással:
Szentendre Barátai Egyesület
10700550-69774944-51100005 (CIB Bank)
Megjegyzésben: ‹akinek a nevében regisztrál› | Böjte

2. Személyesen a helyszínen:
Az előadás estéjén az Offline Centerben kifejezetten erre a célra kihelyezett adománygyűjtő dobozokba elhelyezve.

_________________________________

Sikeres magyarok:

Sikeres nemzet vagyunk-e mi, magyarok? Ismerjük-e eredményeinket, büszkék vagyunk-e sikereinkre? Lépten-nyomon azt tapasztaljuk, hogy méltatlanul kevés szó esik a magyar sikertöténetekről, legyen szó akár egyéni, akár helyi, szentendrei, akár közösségi vonatkozásúakról. Hisszük, hogy van, akikre és amire büszkének lennünk. A Sikeres Magyarok közéleti beszélgetéseink célja, hogy meghívottainkkal együtt felfedezzük egyéni és közösségi sikereinket, azokat a forrásokat, melyekből közösségi önbizalmunk táplálkozhat.

Offline Center

Ady Endre út 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország