Események betöltése

Ricsárdgír Cringe Party with Sunset és Házibuli//vendég: Heatlie

2020-08-15. 19:00 - 2020-08-16. 00:00

2200 Ft
Leírás

KONCERT, VÁROSNÉZÉS, JAMMELGETÉS, HÁZIBULI, KAJA, PIA?? A Ricsárdgír zenekar visszatér Szentendrére, hogy a szokásos nyár végi ereszd el a hajam idén se maradjon el! ? Miért a Cringe Party with Sunset és Házibuli az esemény neve? NEM VOLT JOBB ÖTLETÜNK! ? Nem, nem. Inkább azért, mert ezt a szentendrei hepajt megpróbáljuk minél lazábbra venni, ahol még az is belefér, hogy Laci ott is szólózik, ahol KURVÁRA NEM KELLENE! Megnéztük, hogy mi a kínos angolul, ezért lett cringe. ? Olyan lesz, mintha egy iszogatós próbát tartanánk a barátaink társaságában. LEHET NEM VÉLETLEN HOGY NINCSENEK BARÁTAINK. ? Miért sunset? Mert a Ricsárdgír közben megy majd le a nap a Duna-parton. ŐRÜLET! ? Miért házibuli? Mert a koncert után ismét első hév váró szeánszot tartunk egy házban a koncerthelyszíntől 10 méterre!!! Van kertje is, meg több emelete. Aki a koncertre jön, ingyen beléphet a VIP házibuliba. Laza házibuli a Nagycsaláddal. Körtánc is lehet ha akartok, gitározgatások a hullócsillagok társaságában, elmebeteg dj, bográcsozás, jammelgetés velünk, de aki szeretne twisterezhet is, persze csak óvatosan, azért még az apokalipszis a nyakunkba liheg hogy rohadjon meg. Szóval sok minden lesz ?Ha van kedved eljönni mókázni velünk, csapjatok le az elővételes jegyekre.?

?Mi az Isten várható??

?Regisztrációhoz kötött limitált számú 60 perces városnézés a Ricsárdgírrel: gyülekező az állomáson, gyrosozás a kedvenc helyünkön. Megnézzük a postát, ahol Andris dolgozik. Koccintás a Szociban, utána fagyi a Szamosban. Fröccsözés a Duna-Parton INGYEN. Utána pedig irány a Barlang. A jelentkezés részleteit később megosztjuk veletek.

?Előzenekarok: fellép a magyar David Brent, a Ricsárdgír beugró dobosának Heatlie Dávidnak a zenekara, a Heatlie. Lehet előttük is lesz mèg egy zenekar, de ez majd augusztus elején derül ki. Tehát lehet hogy lesz három nagy koncert a szabadban!

??? Utána Ricsárdgír koncert vendégfellépőkkel, ereszdelahajam ultra fokozat, my szégyenérzet is going to die ?

? Utána közösen átvonulunk a házibuli helyszínére, ahol együtt eszünk, iszunk, szórakozunk, szabad foglalkozás és tánc az első hévig! VAGY AZ ELSŐ VÉRIG!!!

Mindenkit nagy szeretettel várunk. Lángoljon az a szégyenérzet. ???

19:00 Kapunyitás
19:30 még titok ?!
20:30 Heatlie
21:30 Ricsárdgír
23:00 Házibuli

Jegyek:
– kedvezményes elővétel: 2200 Ft
– normál helyszíni jegy: 2700 Ft

Jegylink: https://tixa.hu/ricsardgir-barlang-2020

Minden további részlet hamarosan…lang a

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

Duna-korzó 11/a.
Szentendre, Pest Magyarország