Események betöltése

PÉNTEK // Szentendrei Jazz- és Boresték

2020-09-25. 18:00 - 22:00

Leírás

? Szentendrei Jazz- és Boresték ?
2020. szeptember 25-27.

PÉNTEKI PROGRAMOK:

18:00 A KERN-Bor & Pezsgőház és Christine Cafe borvacsorája
CAFÉ CHRISTINE (Görög utca 6.)
Részvételi díj: 12 900 Ft/ fő
Érdeklődni: https://www.cafechristine.hu/
19:00 Jazzkoncert
Művész Étterem Szentendre (Dumtsa Jenő u.7.)

20:00 Európa Kiadó koncert – Barlang (Dunakorzó 18.)
Európa Kiadó – Barlang, Szentendre
A hazai pop-rock történet egyik legmeghatározóbb zenekara.
Támogató: NKA és Hangfoglaló
Belépő: 2500 Ft
Jegyek elővételben a szentendre.jegy.hu (https://bit.ly/2DPntly) oldalon, illetve a koncert napján, kezdés előtt egy órával a helyszínen válthatók.
———————————————————————–
A rendezvényt az éppen aktuálisan érvényben lévő kormányrendelet szerint szervezzük és tartjuk meg, így a program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!

JÁRVÁNYÜGYI AJÁNLÁS
Bár a koronavírus okozta rendkívüli helyzet feloldását követően lehetőség nyílt újra kulturális események megtartására -bizonyos korlátozások mellett, a Szentendrei Jazz- és Boresték rendezvényt szervező Szentendrei Kulturális Központ számára rendkívül fontos, hogy az eseményre érkező nézők a járványügyi előírások enyhítése mellett is minél kisebb egészségügyi kockázattal számoljanak. Ennek érdekében a Szentendrei Kulturális Központ a következő ajánlást adja: *

• A rendezvény minden programján maszk viselése ajánlott.
• A Szentendrei Kulturális Központ által szervezett programhelyszíneken -jól láthatóan- elérhető a kézfertőtlenítés lehetősége. A fő programhelyszíneken (Barcsay Múzeum udvara, Városi Vendégház) fertőtlenítő automaták vannak kihelyezve.
• Előnyben részesítjük az online jegyértékesítési formát a helyszíni értékesítés helyett. Amennyiben az online jegyelővételben nem fogynak el a belépők, helyszíni értékesítést is szervezünk, a biztonsági előírásoknak megfelelően.
• A programok ideje alatt (és folyamatosan) rendelkezésre áll érintésmentes hőmérő.
• Amennyiben egy dolgozónál vagy látogatónál felmerül a COVID 19 fertőzés gyanúja, a Nemzeti Népegészségügyi Központ eljárásrendjének megfelelően járunk el.
• A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöld számokat hozott létre a korona vírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 vagy 06-80-277-456.
Tisztelettel kérjük a programok látogatóit, hogy megkülönböztetett figyelemmel kísérjék a COVID-19 megelőzése érdekében hozott intézkedéseket!
TILOS azon látogatók részvétele a programokon, akik magukon a koronavírus tüneteit tapasztalják!**

*Az ajánlás a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID-19 ajánlásait vette alapul.
**A betegség jellemző tünetei: szaglás romlás, emésztőrendszeri tünetek, láz, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat orrdugulás, izomfájdalom, fáradékonyság, torokfájás.

Szentendre belvárosa