Események betöltése

Operagála

2019-06-29. 20:30 - 23:00

Leírás

PREMIER!

Június 29. szombat 20:30

Esőnap: június 30.

Fő tér


Fellépő művészek:

Balczó Péter, Bátki Fazekas Zoltán, Bordás Barbara, Busa Tamás, Cseh Antal, Farkasréti Mária, Fischl Mónika, Fodor Beatrix, Frankó Tünde, Hanczár György, Kálnay Zsófia, Kendi Lajos, Keszei Bori, Kiss András, Kolonits Klára, Laki Péter, Mester Viktória, Pataki Bence, Rácz Rita, Rálik Szilvia, Schnöller Szabina

 

Közreműködik: Óbudai Danubia Zenekar

Vezényel: Dinyés Dániel

Rendező: Szabó Máté

 

Három évvel ezelőtt Szentendrén indult útjára az egyedülálló színházi együttműködés, a Co-Opera. A Szentendrei Teátrum, a Debreceni Csokonai Színház, a Szegedi Nemzeti Színház, a Miskolci Nemzeti Színház és a Budapesti Operettszínház társulata, a Magyar Állami Operaház szólistáival együtt eddig több mint 100 előadáson kápráztatta el a közönséget kiváló produkcióival határon innen és túl.

Idén nyáron a Co-Opera Szentendrén tartja évfordulóját és az 50 éves Szentendrei Teátrummal együtt ünnepel.

A hazai és nemzetközi operaszínpadok kivételes tehetségeit felvonultató gálán népszerű részleteket hallhatnak Mozart, Rossini, Verdi és Puccini operáiból. A formabontó koncert rendezője, a fiatal művészgeneráció kiváló képviselője, Szabó Máté. Az igazi örömünnep a szentendrei nyár legkülönlegesebb komolyzenei programjának ígérkezik.

 

Belépőjegyek:

Zsöllye vacsora nélkül: 10.000 Ft; Helyek vacsorával: 13.000 Ft; V.I.P. helyek vacsorával: 20.000 Ft

Vacsora: 19 órától 20:30-ig

Fő tér

Fő tér
Szentendre, 2000 Hungary