Események betöltése

Olvasóklub Szentendrén | Art6 Szalon

2018-03-29. 18:00 - 21:00

Leírás

Házigazdák:
Somody Bea @Art6
Gálfi Saci @azember

Március könyve: Irvin D. Yalom – A magyar macska átka

Az @Art6 és @azember szervezésében 2018. március 29-én folytatódik a szentendrei olvasóklub az Art6 Szalonban. Beával közös vágyunk a közösségteremtés, hogy ne csak a kijelzők/képernyők mögött ülve próbáljuk kapcsolatainkat életben tartani, hanem találjunk vissza az élő és személyes beszélgetésekhez.

Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel, valamint borral és teával várunk!!!
A részvétel feltétele a regisztráció!
A létszám korlátozott, kérjük, hogy a részvételi szándékotokat a hello@azember.hu -ra írva jelezzétek, s a regisztráció a visszaigazolással történik meg.

Irvin D. Yalom – A magyar macska átka

„Hat lebilincselő mese életről és halálról a terápia nagymesterének tollából.” – Kirkus

Irvin D. Yalom, az emberi lélek feltárásának mestere, a „kétszemélyes terápia” elkötelezett híve, akinek hitvallása, hogy a terapeutának a pácienssel együtt kell fejlődnie és változnia, fenekestül felfordítja elképzeléseinket a páciens- terapeuta viszonyról.
Ezúttal hat, részint saját klinikai tapasztalataiból merített, részint fiktív történetet írt, amelyekben aprólékos részletességgel, magabiztos nyelvi kifejezőerővel mutatja be szereplőit, egykori pácienseit, akik nemcsak a terapeuta álmaiba és gondolataiba fészkelik be magukat, de az olvasó számára is emlékezetesek maradnak.
Miközben Yalom betekintést enged a terapeuta szívének és elméjének legmélyebb bugyraiba, arra hívja fel a figyelmet, hogy törékeny és egyedi kapcsolataink végtelen lehetőségek tárházai, megváltozni, önmagunkat jobban megismerni és megérteni pedig soha nem késő.
(Forrás: bookline.hu)

ART6 Szalon

Alkotmány u. 3.
Szentendre, 2000 Hungary