Események betöltése

Olive Live | Jam Session

2018-12-15. 19:00 - 23:00

Leírás

JAM SESSION // December 15. szombat // 19:00

Helyszín: Offline Center (Szentendre, Ady Endre út 6/b)
Kapunyitás: 18:00 // A belépés INGYENES!

Házigazda: OLIVE LIVE

Röviden magukról:
Mind a négyen a pomázi zeneiskolában tanul(t)unk, ott találtunk egymásra. Már ezer éve barátok vagyunk, de így négyen sosem zenéltünk együtt, egészen a második pomázi jazzpiknikig, amit az igaziolivában tartottunk. Ebből jött a nevünk is: Olive live. A műsorunkban fellelhető egy kis jazz is, pop is, aki nem hiszi, járjon utána.

– – – – – – – – – – –

Az Offline Center JAM SESSION estjein hónapról hónapra Szentendre és környéke legfejlődőbb, legkiválóbb és legbátrabb fiatal jazz zenészei alkothatnak spontán formációkat a színpadon. Akár Te is köztük lehetsz!

Tudsz néhány akkordot stabilan, ismersz közkedvelt dzsessz-sztenderdeket? Hangszerhez is ülnél, hogy megmutasd? Akkor itt a helyed! A Jam Session esteken várjuk a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket!

A Jam Session estjeink különlegessége, hogy minden alkalmat egy házigazda csapat egy órás koncertje vezet be! Az ünnepekre ennél szebb ajándékot nem is adhatnánk nektek! Hallgassátok szeretettel, mézeskalács hangulattal a kiváló és kedvenc formációt, amely nem más, mint az ➡️➡️➡️

OLIVE LIVE

Szczuka Panka – ének, ukulele, gitár
Ország Eszti – ének, ukulele
Szczuka Borcsa – basszusgitár
Földi Balázs – dob

Offline Center

Ady Endre út 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország