Események betöltése

Mizora Sound Club- Newsee szülinapi zenélés

2022-08-26. 19:00 - 21:00

Leírás
Mindannyiunkban belül szól a zene, csak sokan elfelejtettük meghallani… ha néha meg is halljuk, félünk kiengedni a szánkon – mi van, ha mások is meghallják?
Misora – Sound Club
A szégyentelen-, és szégyenlős nem zenészek klubja, ahol intuitív hangszerekkel és saját hangunkkal játszunk, hogy a pillanatban megszülessen az a zene, ami a pillanatban születni akar.
A saját örömünkre játszunk, a kapcsolódás öröméért, ez valóban játék…nem törekszünk sehova. Nem ismétlünk semmit, ami tanult… se szöveget, se dallamot… nincs struktúra. Pár órányi finom hangmeditáció: megtartjuk egymást, figyeljük egymást, ízlelgetjük a hangok hangulatát, megyünk azzal, ami érkezik, ízesítjük ízlés szerint ösztönösen, organikusan, ahogy alakulni akar magától. Szeretettel kivárjuk, míg összeáll valamivé, és jót kacagunk, mikor káoszba torkollik. Egyszerre vagyunk az izgatottan játszója és az örömmel, és kíváncsisággal hallgatója az alkotásnak.
Bárki részt tud venni, a játék semmilyen ének zenei, vagy hangszeres tudást nem igényel… Felnőtt hangjátszóház. Mindenki ért ehhez, aki vállalja, hogy szelíden belesimul és eszközévé válik az alkotásnak. Adunk hangszert, és elmeséljük hogyan piszkálgasd, hogy hangot csiholj belőle. Kísérletezhetsz, csinálhatod úgy, ahogy neked tetszik. A legegyszerűbb hangok egyenlően fontosak a díszesekkel. Nincs különbség, csak figyelem van, együttérzés van. Öröm, hogy találkozhatunk, hogy ezt az időt ilyen finom játékkal tölthetjük el veled.
Várunk nagy szeretettel erre a finom kis hangjátékra, ami egyben a Newsee első szülinapi ünnepsége. Gyertek kedves barátok, arra tévedők, érdeklődők. Ha van, hozd el kedves hangszeredet is ? Ünnepeljünk!