Események betöltése

MadCity on the Beach 2.0

2019-08-17. 12:00 - 23:59

Leírás

Hello Városlakók!

Jó hírünk van. Folytatjuk. Ki kell jönni.

A Szabadság híd meghódítása után, Szentendre felé vesszük az irányt és folytatódik nappali, 12 órás móka sorozatunk, a nyár legjobb szabadtéri bulijával, különleges zenei csemegékkel, egyedi hangzásvilággal, extra programokkal kicsiknek és nagyoknak, egy igazán festői környezetben a Duna-parton, augusztus 17-én a Teddy Beach-en.  Vigyázat, nagyot fog szólni!

Line up Audiofuse  Indigo Theory stee Ottó Ullmann  Woody Woodpekker  Gra3o  HiBoo ++++Live vocal  Szegedi Timi +++ David Zoltan Miller

Amire számíthattok:

Minőség és élmény egy helyen
Az  Audiofuse  zenekar live koncertje robbantja fel a táncteret már a legelején. A zenekart Miller Dávid, Sümeghi Tamás és 3 MadCity tag: Bakonyi Bálint, Ullmann Ottó és Szegedi Timi alkotják, akik az elektronikus és az élő zene tökéletes fúzióját ígérik.
Vendégünk lesz az  Indigo Theory  Egy énekesnő (Kinga Péterfy) és két Dj-Producer (Surya és Nortio from Moti Brothers) és a zene mérhetetlen szeretete. A Budapest Calling Dj versenyének nyertesei.

Páratlan, egyedi stílusával, gondosan válogatott zenékkel kényeztet titeket napközben, finoman megágyazva ezzel a későbbi őrületnek.
Nyugalom…MadCity -ből sem lesz hiány…

A Teddy Beach-ről:

Szentendrén a legendás Postás Strand felújított területén található, mely 300 méter hosszú homokos partszakasszal rendelkezik, így ha kimelegednél a bulizásban, csobbanhatsz egyet a Dunában
A bátrabbak hason is belecsúszhatnak, ugyanis Mini élményparkkal Vizicsúszdával  Dartsfocival és szabadtéri játékokkal vár titeket a Teddy Beach.
Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt
Az árnyékban is hűsölhetsz  Kiváló italok Street Food kaják Kézműves sörök társaságában
Gyors és barátságos kiszolgálás és több pult áll majd rendelkezésetekre
Családbarát, a gyermekek számára külön játszótér áll rendelkezésre
Állatbarát, tehát bátran magaddal hozhatod kedvencedet IS !!!

FONTOS INFORMÁCIÓ

A 12:00-től éjfélig tartó esemény mindenki által látogatható, nyitott helyen lesz, ezért a beléptetés nem megoldható. A minőségi szórakoztatás szolgálatában, arra törekszünk, hogy a legkiválóbb zenei hangzást biztosítsuk nektek és magával ragadó élményben részesüljetek a bulik alkalmával.
Az esemény tehát BECSÜLETKASSZÁS lesz. A hozzájárulás opcionális mértékét 2500 FT-ban határoztuk meg. Ezt a helyszínen tudjátok megfizetni. Aki szívesen hozzájárulna a rendezvény sikeréhez az gazdagabb lesz egy karszalaggal, amely egész nap 10%-os kedvezményre jogosít étel és ital fogyasztásra egyaránt. + választhat egy ajándék MadCity Passtartót

Postás Strand

Postás strand
Szentendre, Pest megye 2000 Hungary