Események betöltése

Los Orangutanes és Lituma koncert

2022-08-28. 20:00 - 23:00

Leírás
A Los Orangutanes zenekar 2017 óta táncoltatja a magyar cumbia rajongókat. Annak ellenére, hogy Dél-Amerika legnépszerűbb stílusa a cumbia, ez a műfaj méltatlanul kis figyelmet kapott eddig idehaza. Ezen szeretne változtatni a Los Orangutanes, melyet kipróbált, vetrán zenészek hívtak életre. Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vállt, teltházas Müpa, Akvárium Nagyhall és Kobuci kertes koncertek valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már. 2021-ben jött el az idő az élő koncetek mellett a stúdió lemezek kiadására is.
A Lituma pszichedelikus perui cumbiát, azaz chichát játszik, feldolgozásokat és sajátot is, mindezt trióban, úgyhogy olyan az egész, mintha az Andokban szörföznél.
Belépő: 1500 Ft
Az eseményen kép és videófelvétel készül! A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása esetleges nyilvánosságra hozásához.

Barlang Udvar

Duna Korzó 18.
Szentendre, Pest 2000