Események betöltése

Lilo Upright | Jam Session

2019-11-15. 19:00 - 23:00

Leírás

JAM SESSION // November 15. péntek // 19:00

Helyszín: Offline Center (Szentendre, Ady Endre út 6/b)
A belépés INGYENES!

Házigazda: LILO UPRIGHT

– – – – – – – – – – –

Az Offline Center JAM SESSION estjein hónapról hónapra Szentendre és környéke legfejlődőbb, legkiválóbb és legbátrabb fiatal jazz zenészei alkothatnak spontán formációkat a színpadon. Akár Te is köztük lehetsz!

Tudsz néhány akkordot stabilan, ismersz közkedvelt dzsessz-sztenderdeket? Hangszerhez is ülnél, hogy megmutasd? Akkor itt a helyed! A Jam Session esteken várjuk a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket!

A Jam Session estjeink különlegessége, hogy minden alkalmat egy házigazda csapat egy órás koncertje vezet be. A következő zenekart sem nagyon kell bemutatni, hiszen eredményeik önmagukért beszélnek:

A LILO UPRIGHT zenekar 2018-ban alakult jelenlegi és korábbi konzis és jazztanszakos egyetemista hallgatókból. Műsorukban a saját szerzemények dominálnak, melyek a progresszív rock, a fusion és a mainstream jazz határterületén mozognak. A komponált zenei tartalom mellett az improvizáció is fontos szerephez jut zenéjükben. A saját dalok mellett repertoárjuk részét képezik modern neosoul és triphop feldolgozások is.
A zenekar 2019 tavaszán jazz kategóriában I. helyezést nyert el a III. Szentendrei Nagyszínpad Könnyűzenei Tehetségkutatón, ezt követően nyáron a Köz_Tér_Hangja_2019-en szintén első díjat szereztek.

Tagok: Orbay Lilla- ének
Neuschl Armand – zongora
Borbényi Dániel – gitár
Szentgallay Gyuri – basszusgitár
Klausz Ádám -dob

Offline Center

Ady Endre út 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország