Események betöltése

Lau Quartet | Jam Session

2018-03-17. 18:00 - 23:45

Leírás

JAM SESSION // Március 17. szombat // 19:00

Helyszín: Offline Center (Ady Endre út 6/b)
Kapunyitás: 18:00 // A belépés INGYENES!

Házigazda: LAU QUARTET

– – – – – – – – – – –

Az Offline Center JAM SESSION estjein hónapról hónapra Szentendre és környéke legfejlődőbb, legkiválóbb és legbátrabb fiatal jazz zenészei alkothatnak spontán formációkat a színpadon. Akár Te is köztük lehetsz!

Tudsz néhány akkordot stabilan, ismersz közkedvelt dzsessz-sztenderdeket? Hangszerhez is ülnél, hogy megmutasd? Akkor itt a helyed! A Jam Session esteken várjuk a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket!

A Jam Session estjeink különlegessége, hogy minden alkalmat egy házigazda csapat egy órás koncertje vezet be! A tavaszt egy nagyon új és ígéretes csapattal nyitjuk, melyet úgy ismerhet meg a széles közönség, hogy:

LAU QUARTET

Kapolcsi-Szabó Levente / zongora
Kuti Laura / basszusgitár
Majsai Roland / dob
Virág Benedek / gitár

A Lau Quartet tagjai mind a Bartók Béla Konzervatórium jazz tanszék hallgatói, osztálytársak. A jazz megszállottjai, friss és kibontakozásra vágyakozó lelkek. Igaz, még csak pár hónapja ismerik egymást, de ennyi idő elég volt ahhoz, hogy megtalálják a közös hangot. Az est folyamán közreműködik egy nagyon kedves vendég énekesnő, aki nem más, mint HARGITAI VERONIKA. Ő ugyancsak a Bartók Konzi első éves hallgatója.

A név ne tévesszen meg senkit, a zenekar igyekszik egyenrangú lenni. Itt mindenki szólista és mindenki a legfontosabb! 😀
Főként jazz standardeket dolgoznak fel nagy élvezettel!

Ne maradj le! Szeretettel várunk! 😉

Offline Center

Ady Endre út 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország