Események betöltése

Kutyás kirándulás I Dömörkapu vízesés – Behívás

2019-06-29. 10:00 - 13:00

Leírás

Tematikus, kutyás kirándulás-sorozat és gyakorlás indul Rósza Péter kutyaoktatóval

1. alkalom: Szentendre, Dömörkapu
Téma: Behívás

Elkezdjük tematikus, kutyás barangolásainkat Rózsa Péter, kutyatréner vezetésével. Péter több, mint 20 éve járja a kutyákkal erdőt és mezőt, rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik az erdőben történő kutyás kirándulások terén. Főleg Budapest környékét, a Budai hegyeket és közeli erdőket ismeri mint a tenyerét. Havonta egy/két alkalommal fogunk együtt kirándulni, gazdák és ebek az általában kevésbé ismert, mesebeli, izgalmas új helyekre, tájakra, helyekbe, völgyekbe.

Péter, az első alkalmat egy nagyon különleges útvonalra tervezi, a melegre való tekintettel egy végig árnyékos kiránduló útra, a szentendrei Dömörkapuhoz.
Vadregényes patak, vízesés, bővizű források, hangulatos tisztások. Kalandos felfedezőutunk a Bükkös-patak mentén vezet, a táv bárki által teljesíthető, jól járható, akár babakocsit is lehet hozni. A kutyáknak a frissítő víz lehetőséget ad a fürdésre, pancsolásra, igazi élvezetre.

A Pilis klasszikus, családi túráinak egyike a Dömörkaputól induló, a Bükkös-patak meseszép völgyében az idilli Sikárosi-rétig haladó túra, Vízesés, romantikus patak, tágas, vadvirágos tisztások, kulturált pihenő- és piknikező helyek, szép kilátópontok, bővizű, jó ízű források teszik felejthetetlenné könnyű kutyás kirándulásunkat.

Az első téma szerintünk az egyik legfontosabb és legalapvetőbb feladatot dolgozza fel, mégpedig a kutya behívását. Útközben is beszélgetünk erről, de a kirándulás felénél, a gyönyörűszép Sikárosi-rétre érkezve, egy foglalkozást is tartunk Péter vezetésével. Itt előkerülhetnek az útravalók, meg is pihenünk egy kicsit. Kérdezni is lesz lehetőség.

Az út hossza kb. 5 km, a program 3 órás.

Találkozópont: 2019.06.29. szombat 10 óra
A Szent Lászlói útról nyílik az Annavölgyi út és azon végigmenve található a Dömörkapuhoz vezető út, a sorompó előtt lehet parkolni.

Kérdés esetén írjatok: rozsapeter.mko@gmail.com vagy hívjátok Pétert: 06 30 23 96 444

A jelentkezést kérjük, az alábbi regisztrációs lap kitöltésével véglegesítsd: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeh494jgNlxeA3AeM8RYM_L7nFP8bFI8EHMvdwSVAiu9Z-kGQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Részvételi díj: 2000 Ft/kutya-gazda, kutya nélkül is lehet csatlakozni 1000 Ft/fő (a helyszínen kérjük)

Részvételi feltételek:
Ha mégsem jössz, kérjük hívd Pétert, hogy ne várjon rád a csoport. Beteg, fertőző és tüzelő szukával a részvétel nem lehetséges. A kirándulásra lehet kutyával és kutya nélkül is érkezni. Mindenki a saját kutyájáért felel.

Ha nem tudsz autóval jönni, kérlek jelezd, segítünk betársulni valamelyik autóba vagy eligazítunk.

Mit hozz magaddal?
Innivalót, ennivalót
Kullancs elleni védelmet
A lábat jól tartó lábbelit
Jutalomfalatot

U.i.: a kirándulás-sorozat Péter névnapján kezdődik, meglepetésre számítsatok, a Rózsa Péter kutyaiskola csapata valami turpissággal készül 🙂

Várunk szeretettel!

Rózsa Péter kutyaiskolája

Dömörkapu Rengeteg

Dömörkapu
Szentendre, Pest 2000 Magyarország